Bedrijfsreizen buitenland

Op reis gaan was nog nooit zo leuk!

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsreizen buitenland

Met het hele bedrijf op groepsreis om jullie mijlpaal te vieren, tegenwoordig gebeurt het steeds vaker en dat snappen wij heel goed! Het dient vaak als blijk van waardering en bovendien is het de perfecte manier om onderlinge banden tussen collega’s te versterken; een win-win situatie. Samen een nieuwe stad ontdekken tijdens jouw bedrijfsreis in het buitenland was nog nooit zo leuk!

Dáárom op reis met Pelikaan Groepsreizen

  • Al ruim 90 jaar ervaring
  • Alle reizen zijn uniek en geheel op maat
  • Mogelijkheid tot reisbegeleiding voor een onbezorgde reis

Mogelijkheden

  • Abseilen langs een steile rotswand in de Ardennen
  • Aanschouw een flamenco show in Sevilla
  • Ontdek het eilandgevoel op Malta

Inspiratie voor bedrijfsreizen in het buitenland

Uiteraard zijn er ook hele leuke groepsactiviteiten te beleven op bestemmingen in Nederland zoals Terschelling of Haarlem. Maar toch blijft het extra leuk om nieuwe plekken te ontdekken buiten ons kikkerlandje. Daarom geven wij een paar tips voor de leukste bedrijfsreizen in het buitenland.

Bedrijfsreizen buitenland; maar toch dichtbij

Wil je met jouw bedrijfsreis graag naar het buitenland, maar liever niet met het vliegtuig? Geen probleem! Er zijn een hoop leuke bestemmingen voor een personeelsreis net over de grens die gemakkelijk te bereiken zijn met de trein, eigen vervoer of per luxe touringcar. Denk hierbij aan leuke bedrijfsuitjes in Duitsland zoals het hippe Hamburg of culturele Berlijn. Maar ook steden zoals Gent, Brugge of bijvoorbeeld Lille zijn tegenwoordig hartstikke populair!

Zonnige bedrijfsreizen naar het buitenland

Er gaat niks boven een nieuwe bestemming ontdekken en tegelijkertijd genieten van de vele zonnestralen. Bestemmingen zoals Sevilla, Lissabon of Valencia zijn hiervoor het perfecte voorbeeld. In deze steden is het vaak al lekker weer in het voorjaar en zeker ook in het najaar waardoor het de ideale bestemming is voor een zonnige bedrijfsreis in het buitenland.

Incentive reizen over de grens

Misschien wil jij jouw personeel graag verrassen met een unieke bestemming, ook dat kan met een incentive reis! Wat dacht je van in drie dagen IJsland waarmee jullie onder andere walvissen spotten of het Noorderlicht spotten. Liever wat dichterbij huis? Maak een reis naar Edinburgh waarbij jullie de rijke historie ontdekken en een dagtrip maken naar de Schotse Hooglanden. Dit gaan jullie niet snel vergeten!

Dus, wat gaat het worden?

The world is wide: en zo is het maar net! Er zijn tal van bestemmingen voor toffe bedrijfsreizen naar het buitenland. En of je nu graag ver reist of het liever dichter bij huis zoekt, dit wordt hoe dan ook een waanzinnige tijd met z’n allen!

Ben je er nog niet helemaal over uit welke bestemming bij jouw groep past? Onze reisspecialisten van Pelikaan Groepsreizen hebben boordevol ervaring en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een reisvoorstel op maat aan voor jouw droombestemming.

Reisvoorstel aanvragen