3 minuten

Monika mee op reisbegeleiding naar het zonnige Valencia

Inmiddels heeft onze collega Monika al verschillende, mooie reizen mogen maken als reisbegeleiding. Ook in september mocht ze weer mee op pad, dit keer naar het Spaanse Valencia. Dat deze stad vele mogelijkheden biedt voor een toffe personeelsreis is inmiddels geen geheim meer. Wat de groep allemaal heeft gedaan in Valencia? Monika neemt je mee!

Vrijdag | Met de fiets de stad ontdekken

Samen met een groep van 20 personen hebben we in 3 dagen het mooie Valencia ontdekt. Na een vroege vlucht met Transavia vanuit Amsterdam waren we vrijdagmorgen al in de ochtend in de stad en kon het verkennen beginnen. Na het installeren in ons hotel was het tijd voor een heerlijke maaltijd, inmiddels hadden we namelijk best wel trek gekregen. Na de lunch stapten we op de fiets voor onze eerste tocht door de stad onder leiding van een stadsgids. De groep werd in tweeën gesplitst en we konden op pad! Wat hebben we genoten van het fietsen door de mooie stad onder de zon. Daarna sluiten we de dag af met een heerlijk diner en een niet te missen Spaanse flamenco show.

Reisbegeleiding Valencia

Zaterdag | Culinair Spanje

Op zaterdag stond het prachtige L’Oceangrafic op de planning, het grootste aquarium van Europa. Niet alleen het aquarium was verrassend mooi, ook zijn er nog andere dieren te bewonderen. Na een ochtend hier te hebben rondgewandeld, was het tijd voor een uitgebreide lunch bij restaurant Puerta del Mar, gevolgd door een middag vrije tijd. ’s Avonds kwamen we weer bij elkaar en genoten we van een tapas- en wijntour onder begeleiding van een Nederlandse gids. Tijdens deze tour werd er uitgebreid verteld over de Spaanse keuken en wijnen waarbij we verschillende hapjes en soorten wijnen mochten proeven.

Reisbegeleiding Valencia

Zondag | Lunchen bij Marina Beach Club

Na een zondags ontbijt was het tijd om het strand van Valencia te gaan ontdekken. Er was een reservering gemaakt bij het hippe Marina Beach Club Restaurant voor een heerlijke lunch. Hierna had iedereen weer wat vrije tijd. Enkelen genoten van het strand, maar zijn er ook mensen terug gereden naar de stad of naar de Turia tuinen om te genieten van het mooie park. Zo zie je dat de stad voor iedereen wat te bieden heeft; cultuur, natuur, strand, en niet te vergeten de heerlijke Spaanse keuken! Aan het einde van de dag was het weer tijd om naar het vliegveld te gaan en vlogen we op zondagavond weer terug naar Amsterdam.

Reisbegeleiding Valencia

Dat was ‘m alweer! Ook Valencia ontdekken?

Wat hebben we met z’n allen genoten van deze reis! Bij deze dank aan de groep voor de gezelligheid en de fijne tijd. Heb je ook zin gekregen om Valencia of een andere bestemming te ontdekken? Vraag een reisvoorstel op maat aan en wij komen hier zo spoedig mogelijk bij je op terug!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera