Teambuilding

Samen werken aan een hecht team

Reisvoorstel aanvragen

Sterker dan ooit

Is jullie team onverwoestbaar? Na een gezellig programma dat gericht is op het versterken van de onderlinge banden, wél! Geef iedereen net dat beetje extra energie en het behalen van de gezamenlijke doelstellingen wordt appeltje, eitje. Wij tippen vast een paar onvergetelijke bestemmingen, voor bijvoorbeeld een personeelsreis, die geschikt zouden kunnen zijn om te werken aan dat groepsgevoel:

Wat klanten over ons zeggen:
  • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
  • "Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!"
  • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
  • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.
  • "Onze reis naar Lissabon met 120 man, was bij Pelikaan Groepsreizen in goede handen! We werden verrast met diners op bijzondere locaties en verbleven in een heerlijk hotel."