Bedrijfsuitje Ardennen

Daag elkaar uit tijdens diverse groepsactiviteiten

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Ardennen

Modderige bospaadjes, steile rotswanden en snel stromende rivieren; dat is de Ardennen! Geniet samen van een weekend middenin de natuur. De Belgische Ardennen biedt niet alleen ontspanning, maar ook veel avontuur met activiteiten zoals rotsklimmen, abseilen of mountainbiken. Geniet na een heerlijke dag in de natuur van een welverdiende barbecue en drink een heerlijk lokaal speciaal biertje terwijl jullie bij het kampvuur zitten. Tijdens een bedrijfsuitje Ardennen leer je elkaar pas écht kennen!

Dáárom een bedrijfsuitje naar de Ardennen

  • Vervoer per luxe touringcar of met eigen vervoer
  • Klimmen en abseilen langs een steile rotswand
  • Ontdek samen Durbuy, de kleinste stad ter wereld

Mogelijkheden

  • Maak een kanotocht door de prachtige natuur
  • Bezoek de abdij van Maredsous
  • Daag elkaar uit tijdens een fluisterbootjes rally

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de Ardennen

Tijdens een personeelsreis van Pelikaan Groepsreizen weet je zeker dat het programma bomvol toffe groepsactiviteiten staat. Versterk de onderlinge banden tijdens uitdagende challenges of verken de natuur tijdens andere leuke activiteiten. Wij geven je alvast een tipje van de sluier:

Ontdek de Ardennen tijdens een mountainbiketocht

Het is tijd om elkaars sportiviteit te testen tijdens een gave mountainbiketocht door de Ardennen. Na een duidelijke instructie is het tijd om op pad te gaan waarbij er natuurlijk rekening wordt gehouden met de verschillende niveaus. Tijdens de tocht leren jullie de omgeving kennen en worden jullie uiteraard beloond met fantastische uitzichten.

Breng een bezoek aan de bierbrouwerij Achouffe

Alle bierliefhebbers opgelet! Ontdek het verhaal van Achouffe tijdens een gezellige rondleiding door de brouwerij. Hier worden jullie in 1,5 uur ondergedompeld in de wereld van kabouters gevolgd door een heerlijke proeverij met de meest speciale bieren. Dat wordt proosten!

Test de onderlinge banden tijdens Team Booster challenges

Is jouw team onverwoestbaar? Laat maar zien dan! Verdeel iedereen in groepjes en ga de strijd met elkaar aan tijdens verschillende teambuildingactiviteiten zoals zakkenlopen, geheugen- en observatiespellen. Gegarandeerd de perfecte mix van sportieve, intellectuele en superplezante challenges tijdens jullie bedrijfsuitje in de Ardennen.

Maak een rondvaart rond Dinant-Freÿr met een bezoek aan het kasteel

Eén tocht, maar twee activiteiten: maak een ontspannende rondvaart en een stop bij het kasteel van Freÿr! Met de boot varen jullie langs door de mooiste landschappen waarna de boot stopt aan de voet van het kasteel. Hier krijgen jullie de tijd om de zalen en de prachtige tuinen te ontdekken.

Zoals je kunt lezen zijn er enorm veel leuke, veelzijdige activiteiten om te doen tijdens een bedrijfsuitje in de Ardennen. En er zijn nog veel meer mogelijkheden! Benieuwd geworden? Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aan en laat je verrassen!

 

Reisvoorstel aanvragen