Jubileum vieren

Jullie mijlpaal, één groot feest!

Reisvoorstel aanvragen

Reden voor een feestje?

Is jullie organisatie jarig? Hiep hiep hoera! Dat mag gevierd worden en hoe kan dit beter dan tijdens een jubileumreis? Tijdens een feestelijk reisprogramma staan jullie stil bij de successen uit het verleden en blikken jullie vooruit op een mooie toekomst. Wij tippen vast een paar bestemmingen die geschikt zouden kunnen zijn voor een onvergetelijke jubileumreis:

Wat klanten over ons zeggen:
  • "Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!"
  • "Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!"
  • "Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras."
  • "We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie."
  • "Pelikaan Reizen is de ideale partner wanneer je op zoek bent naar geschikte accommodaties, locaties en vervoer voor grote groepen. De reis naar Mont Saint Michel was uitstekend geregeld."