Over ons

Wat de samenstelling van jullie gezelschap ook is: wij zijn er om ervoor te zorgen dat de reis ónvergetelijk wordt. Pelikaan Groepsreizen is de grootste groepsreisorganisator van Nederland en bestaat al 90 jaar, maar wij tonen onze ervaring en expertise niet alleen door het noemen van een getal. Liever laten we onszelf aan je zien. Maak kennis met het team!

Ons team

"Wij regelen jouw reis van A-Z"

-

Emma

“Ik krijg energie van bestemmingen die tot de verbeelding spreken. Het is toch supergaaf dat je telkens weer nieuwe plekken op de wereld leert kennen? En dat op je werk! In mijn eigen tijd ren ik graag of zit ik achterop de motor, de vrijheid tegemoet.”

Emma

Henny

“Mensen blij maken met Disneyreizen is wat ik het liefst doe. En dat ook nog eens voor de beste prijs, wedden? Ik zou best nog eens met mijn gezin naar Disneyland in Florida willen. Vakantievieren en ervaring opdoen in één, dat lijkt me wel wat.”

Henny

Ilja

“Ik zorg ervoor dat mensen herinneringen kunnen maken door ze op reis te laten gaan. Als het team hier lekker op dreef is, zie je mij stralen. Omschrijf me als betrokken, positief en enthousiast. Daarnaast ben ik dol op tennis en mag de zon van mij altijd schijnen!”

Ilja