Over ons

Wat de samenstelling van jullie gezelschap ook is: wij zijn er om ervoor te zorgen dat de reis ónvergetelijk wordt. Pelikaan Groepsreizen is de grootste groepsreisorganisator van Nederland en bestaat al 90 jaar, maar wij tonen onze ervaring en expertise niet alleen door het noemen van een getal. Liever laten we onszelf aan je zien. Maak kennis met het team!

Ons team

Sales

- "Wij zijn jouw aanspreekpunt"

Aline

“Heb je een wens of idee voor een reis, dan ben ik jouw persoonlijke vraagbaak. Mijn streven is om zelf ieder jaar minimaal vijf nieuwe landen te bezoeken om uiteindelijk alles van de wereld te zien. En als het even kan, gaat m’n surfplank lekker mee!”

Aline

Frans

“Ik ben al jaren werkzaam bij Pelikaan en heb met veel klanten een goede band opgebouwd. Dit persoonlijke contact is voor mij misschien wel het belangrijkste in mijn werk. Ik zou als echte filmgek wel eens naar New York willen: het ultieme decor!”

Frans

Manon

“Ik raak maar niet uitgepraat over het organiseren van de leukste groepsreizen. Mijn enthousiasme werkt vaak aanstekelijk; ik hoop ook bij jou! Als ik niet met reizen bezig ben, vind je me tussen de paarden en ook met carnaval ben ik van de partij.”

Manon

Ruud

“Als er weer een reis bevestigd wordt, ben ik apetrots. Ik ben altijd in voor een geintje, ook op het werk. Waar ik warm voor loop? Voetbalreisjes, duiken en haaien. Verklaar me voor gek, maar ik wil dolgraag nog eens in zo’n kooi pal naast een great white.”

Ruud

Inkoop

- "Wij stellen het programma samen"

Ad

“Wanneer ik jou naar de leukste plekjes kan sturen voor de beste prijs, loop ik aan het einde van de dag met een glimlach naar buiten. Wat ik buiten het werk om graag doe? Show en marching evenementen bezoeken, zelfs in Amerika!”

Ad

Carlijn

“Vrolijk en gedreven, zo zou je mij wel kunnen omschrijven. Waar ik in uitblink? Het uitzoeken van de tofste en verrassendste plekjes. Zet mij gezellig met vrienden op een kleedje in het park, en mijn dag is geslaagd.”

Carlijn

Eline

“Onderhandelen met leveranciers om zo voor jou de beste deal te krijgen, is waar ik in uitblink. Je kunt mij geregeld in het NAC-stadion vinden of in het bos, waar ik zo een wandeling van 10 of 15 kilometer maak samen met m´n familie.”

Eline

Emma

“Ik krijg energie van bestemmingen die tot de verbeelding spreken. Het is toch supergaaf dat je telkens weer nieuwe plekken op de wereld leert kennen? En dat op je werk! In mijn eigen tijd ren ik graag of zit ik achterop de motor, de vrijheid tegemoet.”

Emma

Henny

“Mensen blij maken met Disneyreizen is wat ik het liefst doe. En dat ook nog eens voor de beste prijs, wedden? Ik zou best nog eens met mijn gezin naar Disneyland in Florida willen. Vakantievieren en ervaring opdoen in één, dat lijkt me wel wat.”

Henny

Lindsy

“Ik verras jou met creatief in elkaar gezette reizen, waarbij Nederland, België en Spanje echt mijn specialiteiten zijn. Mijn collega’s herkennen me aan mijn enthousiasme en natuurlijk mijn rode autootje! Waar ik gelukkig van word? Mijn leuke gezin en sushi!”

Lindsy

Twiggy

“Door mijn 14 jaar ervaring fungeer ik voor mijn collega’s vaak als levend naslagwerk. De vragen of verzoeken kunnen mij niet moeilijk genoeg zijn! Ik start mijn dag niet zonder een sterke bak koffie en loop als koukleum altijd met een dikke trui en sjaal op kantoor.”

Twiggy

Uitvoering

- "Wij zorgen ervoor dat alles tot in de detail is geregeld"

Annelies

“Ik sla spijkers met koppen, zodat jij onbezorgd op reis kan. Het hoogtepunt in de 19 jaar bij Pelikaan was toch wel een reis naar Rome regelen voor 2000 man! Zelf ben ik verkocht aan Vietnam, waar ik inspiratie heb opgedaan uit de Aziatische keuken.”

Annelies

Celina

“In de korte tijd bij Pelikaan heb ik al veel gedaan. Bedankt iemand mij voor een geweldige reis, dan kan mijn dag niet meer stuk. Naast nieuwe dingen ontdekken, ben ik gek van Disney. Mijn mok is Disney, mijn pen is Disney: je herkent mijn werkplek uit duizenden."

Celina

Eelco

“Naast alles reisinhoudelijk regelen, wil ik ook graag nog wat extra’s betekenen. Ik zet me in voor against cancer: een supermooi initiatief. Daarnaast staan muziek en reizen ver bovenaan mijn lijst met hobby’s, in combinatie met de Bergse Vastenavond.”

Eelco

Ellen

“Het is voor mij pas echt prijs als jouw groep de reis maakt precies zoals jullie ‘m in gedachten hadden, of beter! Of ik de gangmaker ben in het team? Volgens mijn collega’s wel! Als ik niet aan het werk ben, zorg ik voor mijn zoontjes of ga ik lekker uit eten.”

Ellen

Tara

“Ik kwam in 2008 stagelopen bij Pelikaan en ben eigenlijk nooit meer weggegaan! Je herkent mij aan m’n opperste concentratie, zelfs als het rumoerig is. Wat ik ooit nog wel zou willen doen? Een ballonvaart maken. Met m’n vader, want mijn man heeft hoogtevrees.”

Tara

Management

- "Ik zorg ervoor dat alles in goede banen wordt geleid"

Ilja

“Ik zorg ervoor dat mensen herinneringen kunnen maken door ze op reis te laten gaan. Als het team hier lekker op dreef is, zie je mij stralen. Omschrijf me als betrokken, positief en enthousiast. Daarnaast ben ik dol op tennis en mag de zon van mij altijd schijnen!”

Ilja