Over ons

Wat de samenstelling van jullie gezelschap ook is: wij zijn er om ervoor te zorgen dat de reis ónvergetelijk wordt. Pelikaan Groepsreizen is de grootste groepsreisorganisator van Nederland en bestaat al 90 jaar, maar wij tonen onze ervaring en expertise niet alleen door het noemen van een getal. Liever laten we onszelf aan je zien. Maak kennis met het team!

Ons team

"Wij regelen jouw reis van A-Z"

-

Emma

“Ik krijg energie van bestemmingen die tot de verbeelding spreken. Het is toch supergaaf dat je telkens weer nieuwe plekken op de wereld leert kennen? En dat op je werk! In mijn eigen tijd ren ik graag of zit ik achterop de motor, de vrijheid tegemoet.”

Emma

Ilja

“Ik zorg ervoor dat mensen herinneringen kunnen maken door ze op reis te laten gaan. Als het team hier lekker op dreef is, zie je mij stralen. Omschrijf me als betrokken, positief en enthousiast. Daarnaast ben ik dol op tennis en mag de zon van mij altijd schijnen!”

Ilja

Ad

“Wanneer ik jou naar de leukste plekjes kan sturen voor de beste prijs, loop ik aan het einde van de dag met een glimlach naar buiten. Wat ik buiten het werk graag doe? Show en marching evenementen bezoeken, zelfs in Amerika!”

Ad

Eelco

“Naast alles reisinhoudelijk regelen, wil ik ook graag nog wat extra’s betekenen. Ik zet me in voor against cancer: een supermooi initiatief. Daarnaast staan muziek en reizen ver bovenaan mijn lijst met hobby’s, in combinatie met de Bergse Vastenavond.”

Eelco

Ruud

“Als er weer een reis bevestigd wordt, ben ik apetrots. Ik ben altijd in voor een geintje, ook op het werk. Waar ik warm voor loop? Voetbalreisjes, duiken en haaien. Verklaar me voor gek, maar ik wil dolgraag nog eens in zo’n kooi pal naast een great white.”

Ruud

Twiggy

“Door mijn 16 jaar ervaring fungeer ik voor mijn collega’s vaak als levend naslagwerk. De vragen of verzoeken kunnen mij niet moeilijk genoeg zijn! Ik start mijn dag niet zonder een sterke bak koffie en loop als koukleum altijd met een dikke trui en sjaal op kantoor.”

Twiggy

Inge

“Het bezorgen van een onvergetelijke ervaring geeft mij een kick en dit is voor mij pas écht geslaagd wanneer ik de verwachtingen overtref. Dit doe ik door net dat ene stapje extra te zetten! In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uiteten of met mijn gezin naar de Efteling.“

Inge

Mirte

Mirte

Aline

"Als je op zoek bent naar onvergetelijke groepsreizen, ben je bij mij aan het goede adres! De sfeer die er op zo’n reis ontstaat en de banden die onderling versterkt worden is altijd zo mooi om te zien. Mijn reisdroom: Samen met onze tweeling een rondreis Down-Under maken!"

Aline

Nadeche

“Speciale reiswensen? Voor mij kan een aanvraag niet gek genoeg! Wanneer ik een reis tot in de puntjes heb geregeld en de groep tevreden terugkomt, ben ik superblij. Verder noemen mijn vrienden mij ook wel een duizendpoot en hoor je mijn harde lach altijd door heel het kantoor.”

Nadeche

Giulia

"Niets maakt mij gelukkiger dan een tevreden klant na een geslaagde groepsreis. Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden in Italië om te genieten van La Dolce Vita, waar ik ben opgegroeid en mijn familie nog steeds woont of reis ik zelf graag, waarbij ik al mijn avonturen bijhoud via Polarsteps."

Giulia