Over ons

Wat de samenstelling van jullie gezelschap ook is: wij zijn er om ervoor te zorgen dat de reis ónvergetelijk wordt. Pelikaan Groepsreizen is de grootste groepsreisorganisator van Nederland en bestaat al 90 jaar, maar wij tonen onze ervaring en expertise niet alleen door het noemen van een getal. Liever laten we onszelf aan je zien. Maak kennis met het team!

Ons team

Sales

- "Wij zijn jouw aanspreekpunt"

Aline

“Heb je een wens of idee voor een reis, dan ben ik jouw persoonlijke vraagbaak. Mijn streven is om zelf ieder jaar minimaal vijf nieuwe landen te bezoeken om uiteindelijk alles van de wereld te zien. En als het even kan, gaat m’n surfplank lekker mee!”

Aline

Inge

"Ik vind het super tof om samen met de klant de leukste ideeën te bedenken voor een onvergetelijke reis. Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Ik ga graag met ze uiteten of naar de Efteling. Daarnaast hou ik erg van de zon en ben dan ook vaak te vinden op zonnige bestemmingen. Heerlijk"

Inge

Inkoop

- "Wij stellen het programma samen"

Ad

“Wanneer ik jou naar de leukste plekjes kan sturen voor de beste prijs, loop ik aan het einde van de dag met een glimlach naar buiten. Wat ik buiten het werk om graag doe? Show en marching evenementen bezoeken, zelfs in Amerika!”

Ad

Carlijn

“Vrolijk en gedreven, zo zou je mij wel kunnen omschrijven. Waar ik in uitblink? Het uitzoeken van de tofste en verrassendste plekjes. Zet mij gezellig met vrienden op een kleedje in het park, en mijn dag is geslaagd.”

Carlijn

Eline

“Onderhandelen met leveranciers om zo voor jou de beste deal te krijgen, is waar ik in uitblink. Je kunt mij geregeld in het NAC-stadion vinden of in het bos, waar ik zo een wandeling van 10 of 15 kilometer maak samen met m´n familie.”

Eline

Emma

“Ik krijg energie van bestemmingen die tot de verbeelding spreken. Het is toch supergaaf dat je telkens weer nieuwe plekken op de wereld leert kennen? En dat op je werk! In mijn eigen tijd ren ik graag of zit ik achterop de motor, de vrijheid tegemoet.”

Emma

Henny

“Mensen blij maken met Disneyreizen is wat ik het liefst doe. En dat ook nog eens voor de beste prijs, wedden? Ik zou best nog eens met mijn gezin naar Disneyland in Florida willen. Vakantievieren en ervaring opdoen in één, dat lijkt me wel wat.”

Henny

Lindsy

“Ik verras jou met creatief in elkaar gezette reizen, waarbij Nederland, België en Spanje echt mijn specialiteiten zijn. Mijn collega’s herkennen me aan mijn enthousiasme en natuurlijk mijn rode autootje! Waar ik gelukkig van word? Mijn leuke gezin en sushi!”

Lindsy

Twiggy

“Door mijn 14 jaar ervaring fungeer ik voor mijn collega’s vaak als levend naslagwerk. De vragen of verzoeken kunnen mij niet moeilijk genoeg zijn! Ik start mijn dag niet zonder een sterke bak koffie en loop als koukleum altijd met een dikke trui en sjaal op kantoor.”

Twiggy

Uitvoering

- "Wij zorgen ervoor dat alles tot in de detail is geregeld"

Annelies

“Ik sla spijkers met koppen, zodat jij onbezorgd op reis kan. Het hoogtepunt in de 19 jaar bij Pelikaan was toch wel een reis naar Rome regelen voor 2000 man! Zelf ben ik verkocht aan Vietnam, waar ik inspiratie heb opgedaan uit de Aziatische keuken.”

Annelies

Eelco

“Naast alles reisinhoudelijk regelen, wil ik ook graag nog wat extra’s betekenen. Ik zet me in voor against cancer: een supermooi initiatief. Daarnaast staan muziek en reizen ver bovenaan mijn lijst met hobby’s, in combinatie met de Bergse Vastenavond.”

Eelco

Management

- "Ik zorg ervoor dat alles in goede banen wordt geleid"

Ilja

“Ik zorg ervoor dat mensen herinneringen kunnen maken door ze op reis te laten gaan. Als het team hier lekker op dreef is, zie je mij stralen. Omschrijf me als betrokken, positief en enthousiast. Daarnaast ben ik dol op tennis en mag de zon van mij altijd schijnen!”

Ilja