Cultuur snuiven

Duik in tradities en geschiedenis

Reisvoorstel aanvragen

Altijd een goed idee!

Eigenlijk is er altijd wel een reden om samen op reis te gaan. Begeef jezelf op een plek waar je nieuwe indrukken op kunt doen, dwaal door straatjes om verliefd op te worden, boek een excursie en geniet daarna van een gezellig avondje tafelen. Cultuur is overal! Wij tippen vast een paar bestemmingen die geschikt zouden kunnen zijn om samen cultuur te snuiven:

  • "Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!"
  • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.
  • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
  • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
  • Tijdens onze concertreis hebben wij gezongen in de Berliner Dom, Marienkirche en Gedächteniskirche. Grote complimenten voor het team van Pelikaan Reizen voor weer een onvergetelijke reis.