De zekerheden van Pelikaan Groepsreizen

 

Het gemak van jouw groepsreis vinden wij heel belangrijk. Daarom draagt Pelikaan Groepsreizen verschillende reiskeurmerken. Zo ben jij als reiziger met je groep verzekerd van de beste kwaliteit, ook als zich onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij vertellen je graag van welke zekerheden jij precies profiteert. Heb je hier toch nog vragen over? Neem gerust contact met ons op; wij vertellen je alles wat je er verder nog over wilt weten.

ANVR

Eerlijke voorwaarden, veilig reizen en kwaliteit voorop. Dit zijn zomaar wat speerpunten van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen én van de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Een hele mond vol! Maar wat houdt het precies in? Alle leden van de ANVR zijn gebonden aan strenge normen. Wij mogen jou alleen reizen aanbieden waarop de ANVR-reisvoorwaarden en boekingsvoorwaarden van toepassing zijn, tenzij we uitdrukkelijk aangegeven dat dit niet het geval is. Op deze manier garanderen wij jou een hoge kwaliteit van groepsreizen op maat en de informatie die wij jou daarover geven. Benieuwd naar de ANVR-voorwaarden? Bekijk ze op https://www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf. Pelikaan Groepsreizen is hier te vinden onder lidnummer: 02392.

Bekijk hier ons officiële ANVR certificaat!

SGR

Stel: je hebt je groepsreis geboekt, maar je kunt de reis onverhoopt niet betalen. Hiervoor hebben we de SGR. Dit staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Deze garantie houdt in dat jij het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt op het moment dat je te maken krijgt met financieel onvermogen. Om ervoor te zorgen dat de partijen bij wie je hebt geboekt hun geld niet mislopen, staat de SGR garant. Er wordt dan ook gezorgd dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald aan de partijen waarbij reeds geboekt is en waar kosten voor zijn gemaakt. De garantievoorwaarden lees je na op https://www.sgr.nl/.

Pelikaan Groepsreizen is hier te vinden onder lidnummer: 2863

Calamiteitenfonds

Je bent lekker op reis met je groep en geheel onverwacht doet zich op bestemming een natuurramp voor of breekt er ernstige onrust uit. Deze kans is klein, maar het kan altijd gebeuren. Hier is het Calamiteitenfonds voor. Als sommige onderdelen van de reis moeten worden aangepast of als de reis misschien zelfs moet worden onderbroken, zijn hier vaak kosten mee gemoeid. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken, dan zorgt het fonds ook voor een vergoeding voor de niet-genoten reisdagen. Doordat Pelikaan Groepsreizen is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, zijn jullie in een onvoorziene situatie verzekerd van de best mogelijke afhandeling.

SGRZ

Stel: jullie gaan op reis. Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is, zeker als het om een grote groep gaat. Komt Pelikaan Groepsreizen in de financiële problemen, dan hoef jij je nergens zorgen om te maken. Jouw reis wordt dankzij de SGRZ-certificatie gewoon uitgevoerd of terugbetaald. Zonder extra kosten. Dat is de zekerheid van Pelikaan! Bekijk de exacte voorwaarden van de garantieregeling op https://www.sgrz.nl/.

Pelikaan Groepsreizen is hier te vinden onder lidnummer: 17040