Pretpark bezoeken

Spanning, vertier en volle bak plezier

Reisvoorstel aanvragen

Samen op avontuur

Jullie maken een reis vol hoogtepunten – letterlijk – als je kiest voor een pretpark als bestemming. Ga je voor de magische parade in Disneyland® Paris? Of wil je actie en adrenaline en stort je vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall in Movie Park? Wij tippen vast een paar pretparken die geschikt zouden kunnen zijn voor jullie onvergetelijke groepsreis:

Wat klanten over ons zeggen:
  • "Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!"
  • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.
  • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
  • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
  • Tijdens onze concertreis hebben wij gezongen in de Berliner Dom, Marienkirche en Gedächteniskirche. Grote complimenten voor het team van Pelikaan Reizen voor weer een onvergetelijke reis.