Personeelsuitje Brugge

Het Venetië van het Noorden

Reisvoorstel aanvragen

Personeelsuitje naar Brugge

Als je Brugge bezoekt, laat je jezelf meevoeren naar een wereld van enkele eeuwen geleden. Brugge behoort niet voor niets tot een van de culturele hoofdsteden van Europa. Perfect dus voor een bedrijfsuitje waarbij culturele bezienswaardigheden met bourgondische uitstapjes wordt gecombineerd. Maak een stadswandeling onder leiding van een gids, bezoek het frietmuseum of ga op zoek naar de mooiste street-art dat verspreid door Brugge te vinden is. Wij zorgen voor een compleet reisvoorstel op maat vol activiteiten, een fijn hotel en vol culinaire hoogtepunten!

Dáárom een personeelsreis naar Brugge!

 • Leer alles over chocolade bij het choco-Story-museum
 • Ontdek waar de Brugse Zot vandaan komt
 • Beklim het Belfort van Brugge
 • Vervoer per luxe touringcar of duurzaam met de trein

Mogelijkheden

 • Maak een rondvaart over de Brugse Reien
 • Verken Brugge op de solex
 • Maak een culinaire wandeling waarbij je dineert op drie verschillende locaties

De mogelijkheden van een personeelsreis naar Brugge

Tijdens een personeelsreis van Pelikaan Groepsreizen ben je verzekerd van een programma vol leuke groepsactiviteiten. Van culturele bezienswaardigheden tot aan de leukste activiteiten waarbij je echt een team vormt met je collega’s en elkaar nóg beter leert kennen. Je vindt hier onze mogelijkheden:

Vaar over de Brugse Reien

Brugge wordt niet voor niets het Venetië van het noorden genoemd en wij snappen zeker waarom! Bewonder de mooie plekjes van de stad vanuit een ander oogpunt en vaar samen met je collega’s in kleine fluisterbootjes door de smalle grachten van Brugge!

Bezoek bierbrouwerij De Halve Maan

Alle biefliefhebbers opgelet! In het hart van Brugge ligt brouwerij De Halve Maan, thuishaven van de Brugse Zot, Straffe Hendrik en Blanche de Bruges. Tijdens jullie bezoek komen jullie meer te weten over Belgisch bier en uiteraard kan een proefsessie niet ontbreken! De rondleiding brengt jullie in de huidige brouwzaal en helemaal boven worden jullie boven beloond met een uniek 360° zicht over het mooie Brugge. Een must-do tijdens jullie personeelsuitje naar Brugge!

Citygame

Ontdek Brugge op een hele andere manier tijdens een Citygame. Elk team wordt op de proef gesteld met verschillende vragen en gekke opdrachten. De uitgelezen kans om je collega’s beter te leren kennen en je écht samen moet werken om te winnen. Gegarandeerd een gezellige dag!

Choco-story (workshop)

België staat ook bekend om? Juist: Chocolade! Choco-story neemt je me op reis door de geschiedenis van chocolade! Neem samen een kijkje bij het productieproces van pralines of volg met z’n allen een workshop pralines maken. En een voordeel: Je mag de pralines zelfs na afloop mee naar huis nemen. Dat wordt smullen!

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje naar het Belgische Brugge. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aan!

 

Reisvoorstel aanvragen

Wat klanten over ons zeggen:
 • Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!
 • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.
 • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
 • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
 • Tijdens onze concertreis hebben wij gezongen in de Berliner Dom, Marienkirche en Gedächteniskirche. Grote complimenten voor het team van Pelikaan Reizen voor weer een onvergetelijke reis.