3 minuten

Een groepsreis Sevilla – Ad en Nadeche geven je tips!

Ieder jaar bezoeken onze collega’s nieuwe bestemmingen die perfect dienen voor een groepsreis. Door zelf op verkenning te gaan op de bestemming proeven ze de sfeer, maken ze kennis met leuke groepsactiviteiten en onderzoeken ze verschillende (groeps)accommodaties die geschikt zijn voor een groep. Zo houden we onze kennis in het team up-to-date en kunnen we jou nog beter van de juiste informatie voorzien!  Op 27 november stond voor collega’s Nadeche en Ad het prachtige Sevilla op de planning. Waarom een groepsreis Sevilla een goed idee is? Ad en Nadeche vertellen het je!

Waar te verblijven tijdens een groepsreis Sevilla?

Na een goede nachtrust hebben we de ochtend benut aan het bezoeken van een aantal zeer interessante hotels, die zowel centraal als semi centraal liggen in Sevilla. Alle hotels waren mooie, moderne hotels met volop faciliteiten en vaak zelfs met een heerlijke rooftopbar om de dag mee af te sluiten. Zo kunnen we weer een aantal uitstekende accommodaties voor leisure- en MICE-groepen toevoegen.

studiereis sevilla

De stad ontdekken op de fiets

In de middag maakten we kennis met onze vaste gids ter plaatse die ons deze middag en avond mee op pad neemt. Zo worden we getrakteerd op diverse, uitstekende restaurants en gezellige tapasbars. Door middel van een bike tour verkennen we een breed gedeelte van de stad! Zo rijden we door de Joodse wijk, rondom de kathedraal en het Alcazar. De Kathedraal en het Alcazar zijn de prominente highlights met een prachtige geschiedenis en uitstraling; onze gids kan er urenlang over blijven vertellen. Daarnaast raak je ook niet uitgekeken bij het Alcazar en ontdek je telkens weer iets nieuws.

Thematische reizen

De stad leent zich ook uitstekend voor een toffe thema-reis! Denk bijvoorbeeld aan het thema architectuur. In Sevilla zijn namelijk veel authentieke bouwwerken te spotten. Maar vergeet ook zeker niet de moderne Metrosol Parasol, dit gebouw zal je namelijk verbazen! Dit houten bouwwerk staat in het oude deel van de Spaanse stad en bestaat uit vier niveaus. Bovenop is zelfs een wandelpad gemaakt, waarbij je ook nog eens wordt getrakteerd op een mooi uitzicht op de stad. En extra leuk; ’s avonds wordt het gebouw verlicht!

groepsreis sevilla

Workshops bij een finca

Naast dat je in de stad zelf verschillende winetastings kunt doen, maakten wij een klein uitstapje naar een finca, de Spaanse naam voor een boerderij. De finca die wij bezochten vind je op ongeveer een half uurtje rijden. Het is werkelijk een fantastische locatie die héél veel mogelijkheden biedt in een typisch Andalusische setting met sinaasappelboomgaarden zover het oog reikt! Wij organiseren hier regelmatig sangriaworkshops en cooking classes speciaal gericht op groepen. Beide activiteiten bieden een leuke aanvulling op het stadsproduct en passen uitstekend in een stukje onderlinge samenwerking en teambuilding, ideaal dus tijdens jullie groepsreis naar Sevilla.

sevilla groepsreis

Een groepsreis Sevilla; ik zou ’t doen!

Al met al een erg leuke en vooral zeer leerzame trip die ons Sevilla nog beter leert adviseren en waarbij we interessante, gastvrije mensen hebben leren kennen! Het weer liet ons af en toe even in de steek, maar normaal gesproken schijnt het zonnetje er bijna het hele jaar. Maar ook met wat minder weer is de stad zeker de moeite waard. Laat je ook verrassen in het heerlijke Sevilla!

Iets voor jullie?

Ben je inmiddels benieuwd geworden hoe een groepsreis Sevilla er voor jouw groep uit kan zien? Ad en Nadeche vertellen je er graag meer over! Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen persoonlijk met je te bespreken!

groepsreis sevilla

Geschreven door: Vera
Meer van Vera