Bedrijfsuitje Terschelling

Ervaar het eilandgevoel

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje naar Terschelling

Blijven jullie liever in eigen land? Terschelling is de hippe verrassing van de Waddeneilanden. Het eiland heeft een unieke sfeer, een mooie natuur en is erg in trek bij strandliefhebbers. Jullie gaan je dus niet vervelen op dit eiland. Vertrek met de bus naar Harlingen en vanuit daar kunnen jij en je collega’s gemakkelijk met de veerboot het Waddeneiland bereiken voor een (meerdaags) bedrijfsuitje. Welkom op het eiland waar watersport de boventoon voert! Welke collega is het sportiefst aangelegd? Ontdek het tijdens jullie bedrijfsuitje naar Terschelling.

Dáárom moeten jullie naar Terschelling

 • Je schiet gelijk in de vakantiemodus zodra de veerboot de haven verlaat
 • Zeehonden spotten van dichtbij
 • Relatief korte reisafstand vanaf je werkplek

Mogelijkheden

 • Stap in een kajak en verken het wad vanaf het water
 • Blokarten: raas met een hoge snelheid over het strand
 • Beleef een gezellige avond in één van de vele strandtenten

De mogelijkheden van een bedrijfsuitje naar Terschelling

Met een personeelsreis van Pelikaan Groepsreizen ben jij verzekerd van een uitje bomvol toffe en actieve groepsactiviteiten. Ga samen op avontuur en leer elkaar op een leuke manier nóg beter kennen! Maken jullie er liever een meerdaags bedrijfsuitje van? Geen probleem! Geniet van een goed hotel met uitzicht op de Waddenzee en de haven. Alles is mogelijk! Hierbij een greep uit de mogelijke activiteiten op Terschelling:

Wadlopen over de Waddenzee

De bekendste activiteit op Terschelling: Wadlopen! Maar liefst twee keer per dag valt de wadbodem droog en heb jij de kans om met z’n allen dit UNESCO wereld erfgoed te bewandelen. Een wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en onderweg worden jullie bijgepraat met de grappigste verhalen over het wad en alle dieren en planten die er leven.

Mountainbiken door de duinen

Mountainbiken is altijd een goed idee voor een actieve activiteit! Wist je dat de duinen van Terschelling tot de mooiste duingebieden van Europa behoren? Perfect dus om te verkennen met een mountainbike tocht. Race je collega’s eruit en geniet van de natuur!

Blokarten op het strand

Een enorm populaire activiteit voor een bedrijfsuitje op Terschelling dat je een keer gedaan moet hebben! Zeil kilometers lang over het uitgerekte strand en voel de wind door je haren. In een mum van tijd heb je blokarten onder de knie en kan je crossen over het strand. Zo vrij heb je je nog nooit gevoeld!

Maak een zeehondentocht met de Talisman

Bewonder Terschelling deze keer vanaf de zee en geniet van het mooie uitzicht. Tijdens deze tocht komen jullie dichtbij het natuurlijke leefgebied van de zeehonden om ze op een verantwoorde manier te spotten. Hoe bijzonder is dat? Onderweg word je bijgepraat door de schipper die je meer kan vertellen over de zeehonden en hun leefgebied. Een bijzondere ervaring om samen met je collega’s mee te maken, en dat in eigen land!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een succesvol bedrijfsuitje naar Terschelling! Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en wie weet ervaren jullie binnenkort wel het eilandleven op Terschelling!

Reisvoorstel aanvragen

Wat klanten over ons zeggen:
 • Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!
 • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.
 • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
 • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
 • Tijdens onze concertreis hebben wij gezongen in de Berliner Dom, Marienkirche en Gedächteniskirche. Grote complimenten voor het team van Pelikaan Reizen voor weer een onvergetelijke reis.