Groepsreis Edinburgh

Overvloed aan historie

Reisvoorstel aanvragen

Groepsreis naar Edinburgh

Deze prachtige hoofdstad van Schotland is gebouwd op zeven heuvels en ligt aan de Schotse Oostkust. Edinburgh heeft veel historische bezienswaardigheden, interessante musea, heerlijke restaurants en gezellige pubs! De eyecatcher van de stad, Edinburgh Castle, staat op één van de zeven heuvels. Wist je dat hier elke dag om 13:00 traditioneel een kanonschot wordt afgevuurd? Eindig na een leuke dag sightseeing in één van de vele pubs om samen te proosten op jullie groepsreis naar Edinburgh!

Dáárom moeten jullie naar Edinburgh:

 • Maar 1,5 uur vliegen vanaf Amsterdam
 • Ontdek waar de Schotse whisky vandaan komt
 • Beklim de uitgedoofde vulkaan dat midden in de stad ligt

Mogelijkheden

 • Een ‘Spirit of Schotland’ dinershow; een avond vol traditionele Schotse zang en dans met Schotse gerechten
 • Bezoek het kasteel van Edinburgh
 • Maak een kroegentocht langs de gezelligste pubs

De mogelijkheden van een groepsreis naar Edinburgh

Met een groepsreis naar Edinburgh op maat van Pelikaan Groepsreizen ben jij verzekerd van een programma vol uiteenlopende groepsactiviteiten. Van historische bezienswaardigheden tot aan leuke groepsactiviteiten waarbij jullie onderlinge banden worden versterkt. Je vindt hier de mogelijkheden:

Ontdek Edinburgh op de fiets

De leukste manier om in no-time een stad te leren kennen! Met deze fietstocht maak je een mooie route met een gids langs alle highlights. Start in het oude centrum en fiets via de Edinburgh Castle over de bekende straat ‘The Royal Mile’ waar het parlementsgebouw en prachtige koninklijke huizen liggen. Je eindigt de fietstour bij Arthur’s seat, waar je een mooi uitzicht hebt over de stad!

Typisch Schotse Highland Games

Leer elkaar nóg beter kennen tijdens de Schotse Highland games en daag elkaar uit! De groep wordt opgesplitst in kleinere teams (‘Clans’) waarbij je tegen elkaar strijdt met typisch Schotse activiteiten zoals paalwerpen, hamer gooien, doedelzak blazen en nog veel meer leuke spellen. Wie mag zichzelf tot Chieftains Champion kronen?

Scotch whisky experience

Wat mag er nou echt niet ontbreken aan een groepsreis naar Edinburgh? Juist; een Scotch Whiskey experience! Deze experience vind je aan de bekendste straat de ‘Royal Mile’ en leidt je door het productieproces van de echte Schotse Whisky. Ontdek de verschillende smaken en aroma’s en proef van ’s werelds grootste verzameling! Dat wordt sowieso gezellig met z’n allen!

Vulkanische berg Calton hill

Deze iconische berg Calton hill ligt 100 meter boven de zeespiegel en vanaf hier geniet je van een adembenemend uitzicht over de stad Edinburgh en ‘The Fifth of Forth’. Hier vind je meerdere bekende Schotse monumenten die geïnspireerd zijn door het Griekse Akropolis. Geen wonder dat de heuvel ook wel het Athene van het Noorden wordt genoemd.

Zoals je kunt zien zijn er tal van leuke activiteiten voor een gezellige groepsreis naar Edinburgh en zo zijn er nog veel meer! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en wie weet vliegen jullie binnenkort wel naar Edinburgh!

Reisvoorstel aanvragen

Wat klanten over ons zeggen:
 • Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!
 • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.
 • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
 • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
 • Tijdens onze concertreis hebben wij gezongen in de Berliner Dom, Marienkirche en Gedächteniskirche. Grote complimenten voor het team van Pelikaan Reizen voor weer een onvergetelijke reis.