Bedrijfsuitje Duitsland

Historie, cultuur en avontuur!

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Duitsland

Op korte reisafstand, maar toch in het buitenland, check! Historie en cultuur, check! Duitse lekkernijen en veel bier, check! Een bedrijfsuitje Duitsland is altijd een goed idee. Hippe en moderne steden spannen de kroon voor een leuke stedentrip met jouw personeel. Maar ook als je op zoek bent naar toffe teambuildingactiviteiten om de onderlinge banden te versterken ben je in Duitsland aan het juiste adres! Benieuwd naar wat Duitsland allemaal te bieden heeft? Wij vertellen het je!

Dáárom een bedrijfsuitje naar Duitsland

  • Vervoer per luxe touringcar of reis duurzaam met de trein
  • Gezellige sfeer in de vele brauhausen
  • Ook leuk in combinatie met Duitse pretparken

Mogelijkheden

  • Beklim de grootste Dom van Duitsland in Keulen
  • Plan jullie bedrijfsuitje rond de feestdagen voor magische kerstmarkten
  • Maak een avondrondvaart door de haven en Speicherstadt in Hamburg
  • Overal waar je kijkt indrukwekkende street art in Berlijn

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje naar Duitsland

Natuurlijk zijn er ontzettend veel steden of streken in Duitsland om te bezoeken voor een leuk bedrijfsuitje. Maar welke bestemming past er echt bij jullie bedrijf? Wij zetten een paar van onze favorieten voor je op een rijtje dat de keuze hopelijk wat makkelijker maakt!

Cultuur snuiven in Berlijn

In geen enkele stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend en groot als in Berlijn. Het verleden is tastbaar, maar tegelijkertijd is de Duitse hoofdstad ook enorm modern. Bekijk samen Berlijn van grote hoogte vanaf de Fernsehturm, een 365-meter hoge toren of bezoek de indrukwekkende Holocaust Memorial. In deze stad heb je alle handvaten voor een gevarieerde groepsreis!

Ontdek het hippe Hamburg

Pak vanaf Duisburg de trein en stap binnen drie uur uit in hartje Hamburg. Zo kunnen jullie direct de stad verkennen met een leuke wandel- of fietstour langs alle hoogtepunten. Wist je dat Hamburg de op één na grootste metropool van Duitsland is met één van de grootste havens van Europa? Hier valt dus genoeg te zien! Sluit jullie dag af aan de bekende Reeperbahn, een kilometerlange straat aan discotheken, theaters en kroegen! Dit wordt een reis om nooit te vergeten!

Proosten in het historische Keulen

De vele brouwerijen in de stad Keulen geven de uitgelezen kans voor een gezellige bierproeverij. Wat meer van de stad ontdekken? Maak een toffe tour met een gids door het historische centrum op de elektrische step en bewonder de na-oorlogse architectuur in combinatie met een aantal historische gebouwen. Nog een tip! Keulen is dé perfecte stad voor een bedrijfsuitje in Duitsland om te combineren met de pretparken Phantasialand of Moviepark Germany!

Op avontuur tijdens een groepsreis Winterberg

In dit heuvelachtige gebied in Duitsland hoeven jullie je niet te vervelen. Dat Winterberg een geweldige plek is tijdens de winterperiode hoeven we je vast verder niet meer uit te leggen. Maar wist je al dat Winterberg het gehele jaar een leuke plek is om te bezoeken met je personeel? Leer elkaar beter kennen tijdens allerlei actieve groepsactiviteiten! Verschillende rodelbanen, een klimpark voor alle niveaus en zelfs een fly-line zijn maar enkele voorbeelden om te doen in Winterberg.

Wat gaat het worden?

Zoals je kunt lezen zijn er enorm veel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Duitsland! Dus of jullie nu graag de cultuur ontdekken en historische gebouwen bezoeken of de onderlinge banden willen versterken met uitdagende teambuildingsactiviteiten. In Duitsland kan het allemaal!

Wil je graag wat meer informatie ontvangen over een bepaalde bestemming in Duitsland of voor een andere bedrijfsreis in het buitenland? Onze reisspecialisten van Pelikaan Groepsreizen helpen je graag! Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en onze collega’s komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Reisvoorstel aanvragen