Personeelsreis Londen

Met collega's genieten van een koninklijke metropool

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Londen

De onderlingen banden versterken terwijl je samen met collega’s op ontdekking gaat in een wereldstad tijdens een personeelsreis? In Londen kan het! Londen is een stad met eindeloze mogelijkheden die ook op eindeloze manieren ontdekt kan worden. Neem plaats in het grootste reuzenrad van Europa, maak een rit in die typische dubbeldekkers of bezichtig iconische bouwwerken als de Big Ben en de Tower Bridge. Inderdaad: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zorgen wij met een reisvoorstel geheel op maat voor een geslaagd programma vol activiteiten samen met collega’s, een hotel met de lekkerste bedden en restaurants met het smakelijkste eten. Geheel naar wens van jouw bedrijf. In slechts een paar stappen is jouw meer dan geslaagde bedrijfsuitje naar Londen geregeld.

Dáárom een personeelsreis naar Londen!

  • Het stevigste ontbijt van Europa
  • Europa’s grootste reuzenrad
  • Shoppen in het befaamde Oxford Street

Mogelijkheden

  • Verken Londen op de fiets
  • Maak een rondvaart over de Theems
  • Samen griezelen in de London Dungeon

De mogelijkheden van een personeelsreis naar Londen

Tijdens het bedrijfsuitje naar Londen zijn er meer dan genoeg activiteiten die jullie samen kunnen beleven. Lees hier uitgebreid onze mogelijkheden:

Londen per fiets

Verken Londen op een oer-Hollandse manier, namelijk op de fiets. Hierdoor kunnen jullie langere afstanden afleggen dan tijdens een wandeling waardoor jullie ook meer bezienswaardigheden kunnen zien. Samen ontdekken jullie de bekende én minder bekende plekken in Londen.

Musicals op West End

Londen is de trendsetter als het gaat om musicals. Veel wereldberoemde topstukken gaan hier dan ook het eerst in première om vervolgens jarenlang te zien te zijn. In Londen bevindt zich een grote diversiteit aan musicals en er spelen altijd wel een aantal grote namen in de diverse theaters. Het merendeel van de theaters bevindt zich in het gebied West End, gelegen tussen de wijken Covent Garden en het stadscentrum. Beleef deze bijzondere avond samen met jullie gezelschap die menigeen niet snel vergeet!

Rondvaart over de Thames

Ontdek het veelzijdige London vanaf het water tijdens een rondvaart over de Thames! We varen langs het prachtige Houses of Parliament, zien de London Eye en passeren de historische County Hall. Vanzelfsprekend bewonderen we onderweg ook de Big Ben, de indrukwekkende St. Paul’s Cathedral en de nieuwe Millenium Footbridge. Geniet van de rust op het water en de vele bezienswaardigheden, die London te bieden heeft.

London Dungeon

Breng een bezoek aan het horrormuseum van Londen! Er zijn ultramoderne effecten en wassen beelden gebruikt, die je koude rillingen bezorgen… Jullie lopen de wereld van Jack the Ripper binnen. Zijn jullie moedig genoeg voor deze angstaanjagende excursie?

London Eye

Vanaf grote hoogte genieten jullie vanuit de London Eye van een schitterend uitzicht over de stad Londen. Dit grootste reuzenrad ter wereld is zeker de moeite waard. Op 135 meter hoogte is het uitzicht meer dan adembenemend.

Benieuwd naar wat jullie kunnen beleven met een personeelsreis naar Londen? Vraag dan gehéél vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aan.

Reisvoorstel aanvragen