Bedrijfsuitje Parijs

La vie est belle

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Parijs

Op korte reisafstand, maar toch in het buitenland; Parijs is een populaire, veelzijdige wereldstad waar ontzettend veel te zien en te doen is! Het biedt de perfecte mix tussen culturele pracht, culinaire hoogstandjes en leuke groepsactiviteiten. Spot alle hoogtepunten van de stad, bezoek de gezellige schilderswijk Montmartre of struin over de bekende Champs-Élysées, tijdens een bedrijfsuitje Parijs kijken jullie je ogen uit! Benieuwd naar wat Parijs allemaal te bieden heeft? Wij vertellen het je!

Dáárom een bedrijfsuitje naar Parijs

  • Gemakkelijk te bereiken met de trein, eigen vervoer of per luxe touringcar
  • Genieten van typische Franse gerechten bij bistro’s
  • Een gezellige wijnproeverij met een echte sommelier
  • Ook leuk te combineren met Disneyland® Parijs

Mogelijkheden

  • Ga samen de hoogte in en beklim de Eiffeltoren
  • Bezoek de historische catacomben
  • Maak een segway tour langs alle hoogtepunten van Parijs

De mogelijkheden voor een personeelsreis in Parijs

Parijs staat vol pracht en praal om te bezoeken zoals de Eiffeltoren, het Louvre museum en de Sacre-Coeur. Maar naast deze bezienswaardigheden ontleend de stad zich ook perfect voor leuke groepsactiviteiten om elkaar ook beter te leren kennen. Wij tippen alvast een aantal mogelijkheden.

Maak een dinercruise over de Seine

De rivier de Seine stroomt door het hart van Parijs, niet verwonderlijk dus dat varen over de Seine een populaire activiteit is om te doen tijdens een bedrijfsuitje in Parijs. Wil je er echt een onvergetelijke ervaring van maken met jouw personeel? Kleed jullie mooi aan en ervaar Paris by night tijdens een dinercruise over de Seine terwijl jullie genieten van een uitgebreid diner. Dit wordt een ervaring die jullie altijd bij zal blijven!

Fietstour langs alle highlights van Parijs

Er zijn tal van mogelijkheden om alle hotspots van Parijs te bezoeken, maar één ding is en blijft vertrouwd voor de Nederlanders en dat is natuurlijk met de fiets. Tijdens deze fietstour rijden jullie met een gids door de stad die jullie ondertussen alle ins en outs vertelt van Parijs.

Leer macarons maken met een patissier

Het is één van de beste lekkernijen van Frankrijk: macarons. Leer samen de fijne kneepjes van het vak onder begeleiding van een patissier. Het is niet alleen heel erg lekker en leuk, maar aan het einde van deze workshop heb je alle kennis om dit lekkernij ook thuis na te maken! Wie ga jij verrassen met jouw macaron kunsten?

Bekijk Parijs vanaf één van de hoogste wolkenkrabbers van de stad

Het uitzicht vanaf de Eiffeltoren bekijken is natuurlijk al een ervaring, maar het is nog veel leuker om Parijs vanaf hoogte te bekijken mét de Eiffeltoren! En dat kan bij het observatiedeck Montparnasse waarvan je vanaf de 56e verdieping een waanzinnig uitzicht hebt op de stad. Bezoek de rooftop met een 360 graden uitzicht over de stad en ervaar de Paris Time Travel VR Experience. Een activiteit die jullie eigenlijk niet voorbij mogen laten gaan tijdens jullie personeelsreis Parijs.

Ook op personeelsreis naar Parijs?

Bij een wereldstad horen natuurlijk de meest uiteenlopende groepsactiviteiten en die zijn er genoeg in Parijs. Ervaar samen de charme van de stad en leer elkaar nog beter kennen tijdens een bedrijfsuitje in Parijs. Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden voor een personeelsreis? Neem contact met ons op of vraag meteen een uniek reisvoorstel aan. Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie personeelsuitje!

Reisvoorstel aanvragen