3 minuten

Wat is een incentive?

Wellicht zie je het regelmatig voorbijkomen: een incentive. Een moeilijk woord, al zeggen we het zelf. Als je het woord in de Dikke van Dale opzoekt, krijg je de volgende betekenis:

incentive
1 stimulans, aansporing, motief
2 (prestatie)premie, toeslag, aanmoedigingspremie

Daar word je natuurlijk niet héél veel wijzer van. Dus, wat is een incentive nu eigenlijk?

Incentive en reizen

Een incentive kan dus worden ingezet om je werknemers te motiveren, maar het kan ook een ‘beloning’ zijn voor een behaald doel of behaalde prestatie. Een incentive wordt ook wel eens ingezet om een (zakelijke) relatie te bedanken. Koppel je dit moeilijke woord aan het woord ‘reizen’, dan betekent het dat je je werknemers of zakenrelaties een reis geeft om ze te belonen of te motiveren.

Incentive ideeën

Wij, Pelikaan Groepsreizen, doen er alles aan om jullie een geweldige ervaring te bezorgen tijdens een personeelsreis. En als het aan ons ligt, wordt daar nog lang door jou en je medewerkers over nagepraat! Wil je een incentive organiseren, maar heb je zelf geen inspiratie? We geven je een paar ideeën!

  • Geniet van al het lekkers wat Thessaloniki je te bieden heeft.
  • Combineer een bezoek aan Disneyland® Paris met stedentrip Parijs.
  • Overnacht in de woestijn van Marrakech.
  • Ervaar 1001 nachten in Dubai.
  • Ontdek Rome per fiets.
  • Geniet van een koninklijke metropool in Londen.
  • ‘La Dolce Vita’ in Toscane.

Een incentive organiseren?

Dus wil je een incentive reis organiseren om je werknemers te belonen of te motiveren? Goed idee! Wel helpen je graag met een op maat gemaakte reis naar iedere gewenste bestemming. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wist je trouwens dat groepsreizen ook een creatieve manier van personeel werven is?

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha