4 minuten

Zeg “oui” tegen een bedrijfsuitje Parijs

Even een tussenstop in een kleine Franse bistro, waar de chansons op de achtergrond afgespeeld worden. Na de culturele tour door de stad van de liefde, kunnen jullie namelijk wel een rustmomentje gebruiken. Deze wereldstad is perfect om te bezoeken tijdens jullie bedrijfsuitje. Versterk hier de onderlinge banden, ga cultuur snuiven of combineer het met Disneyland® Paris.

Groepsactiviteiten voor jullie personeelsuitje Parijs

Wanneer jullie kiezen voor een bedrijfsuitje Parijs, hoeven jullie je geen moment te vervelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden tijdens jullie bedrijfsuitje naar Parijs? We geven je graag een voorproefje van mogelijke activiteiten voor jullie groepsreis op maat.

Ontdek de Parijse gastronomie

Lekkere gerechten, goede wijnen en uitgebreid samen tafelen met vrienden of familie. Jazeker, de Fransen houden van gezelligheid! In iedere straat van Parijs is er wel een restaurant te vinden. Dat is niet gek, aangezien de Parijzenaren vaak buiten de deur gaan eten. Wakker worden in Parijs doe je met een warm kopje ‘café au lait’ en een verse Franse baguette. Na een ochtend actief bezig zijn in deze bruisende stad, neem je in de loop van de middag uitgebreid de tijd voor een lunch. In een kleine bistro laat je jezelf verassen door die te lekkere menukaart. Wanneer de avond valt, probeer je natuurlijk de echte Franse delicatesse, namelijk de escargots (slakken). Nog plaats voor een toetje? Kies voor een zoete crêpe of neem een hartig kaasplankje. Zeg oui tegen jullie bedrijfsuitje naar Paris!

 bedrijfsuitje parijs

Parijs per fiets

Parijs eens op een andere manier ontdekken dan de meeste toeristen doen? Ga dan fietsen in Parijs met een gids. Terwijl je fietst, geniet je onderweg met zijn allen van al het moois dat Parijs te bieden heeft. Jullie fietsen op een rustig tempo door Parijs, langs bijvoorbeeld de Eiffeltoren! Na wat geleerd te hebben over de geschiedenis en als de groepsfoto genomen is, stappen jullie weer op de fiets om verder te gaan naar het volgende hoogtepunt in deze prachtige stad.

bedrijfsuitje parijs

De wervelende shows van Parijs

De cabaretshows met de fenomenale dansers, de decors en de opzwepende muziek: stuk voor stuk hoort dit bij een avondje uitgaan in Parijs. De meest bekende theaters zijn de Moulin Rouge in Pigalle, het Lido op de Champs Elysées en Paradis Latin bij het Panthéon. Alleen het Lido trekt al meer dan 500.000 bezoekers per jaar. Er zijn echter meer populaire theaters met vergelijkbare revues en dinnershows. We kijken naar jullie wensen en zoeken dan een show uit die het beste bij jullie groep past!

bedrijfsuitje parijs

Stadswandeling door Parijs

Onder leiding van een Nederlandssprekende gids kunnen jullie de vele bezienswaardigheden van Parijs ook te voet bewonderen. Kriskras door de stad of wijk voor wijk. Bijvoorbeeld door het bruisende Quartier Latin of struinen door de knusse straatjes van Le Marais. Daarna is er nog voldoende tijd om op eigen houtje Parijs verder te ontdekken, of nog eens terug te gaan naar de allerleukste plekjes.

bedrijfsuitje parijs

Boottocht over de Seine

Op een ontspannende manier Parijs ontdekken? Dit kan vanaf het water! Zeker als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om over het kabbelende water te varen. Maar ook bij slechter weer, zit je vaak gewoon droog. De boot vaart langs vele bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en het Louvre, die je zo weer eens vanuit een totaal ander perspectief kunt bewonderen. Honger hoeven jullie niet te hebben, op jullie verzoek kan er een heerlijke lunch of diner op de boot verzorgd worden. Smullen maar!

bedrijfsuitje parijs

Bezoek aan het Louvre

Voor een bezoek aan het omvangrijkste museum van de wereld heb je een bezoekstrategie nodig. Je wilt natuurlijk niets missen, maar ook niet je tijd verdoen aan een kunsthoek die je niet aanspreekt. Een gids kan jullie daar uitstekend bij helpen. Natuurlijk wordt daarbij een bezoek aan de wereldberoemde Mona Lisa van Leonardo da Vinci niet vergeten. Dit schilderij moet je hebben gezien! Het Louvre biedt een rijk gevarieerd menu dat teruggaat tot de 7de eeuw en kan jullie cultuurhonger zeker stillen. De oriëntaalse, Egyptische en Grieks-Romeinse cultuur in de drie gebouwencomplexen van het schitterende Louvre zijn allemaal even mooi! Welke spreekt jullie het meest aan?

bedrijfsuitje parijs

Parijs per 2CV tour

Te voet te traag en vinden jullie de fiets toch nog net iets te simpel? Ga dan met 2CV’S door Parijs! De magie van Parijs zal op deze vintage Citroen 2CV tour aan jullie worden onthuld. Met een chauffeur achter het stuur ontdek je in één uur de stad door de ogen van een echte Parijzenaar. Jullie passeren de Champs-Elysées, de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en nog veel meer. Een unieke manier om de stad te ontdekken!

bedrijfsuitje parijs

Combineer jullie bedrijfsuitje Parijs met Disneyland® Paris

Cultuursnuiven combineren met een pretparkbezoek? Dan is Parijs dé bestemming voor jullie. Met Disneyland op 45 minuten van het stadscentrum, eet je ’s ochtends nog een verse baguette in de stad en gil je ’s middags de longen uit je lijf in een van de spannende achtbanen. Een groep die Parijs met Disney combineerde waren de leerlingen van het Mollerlyceum. Wat hebben zij genoten! Hier lees je hoe hun groepsreis eruit zag.

bedrijfsuitje parijs

Vrije tijd in Parijs!

Hoewel het natuurlijk geweldig is om als groep op pad te gaan, valt een beetje vrije tijd ook altijd goed in de smaak! Zo kan iedereen op eigen houtje nog even van de stad genieten. Met deze tips gaat iedereen met nog mooiere herinneringen naar huis.

  • Proef verschillende kleuren macarons in een van de beste patisserieën ter wereld.
  • Slenter op zaterdag of zondag over de markten van Marché aux Puces de St-Ouen, en ga opzoek naar die kostbare koopjes.
  • Laat jezelf vastleggen in een portret op Place du Tertre, zo zal je jouw herinneringen aan Parijs zeker niet snel vergeten.
  • Laat je betoveren door de verlichting van de Eiffeltoren wanneer de avond valt!

bedrijfsuitje parijs

Zeg jij “oui” tegen een bedrijfsuitje Parijs?

Zie jij het wel zitten om met jouw collega’s af te reizen naar deze Franse hoofdstad? Of je nu de focus wilt leggen op teambuilding of jullie zin hebben om cultuur te snuiven: Pelikaan Groepsreizen helpt je graag met het samenstellen van jullie perfecte personeelsuitje. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en wie weet vertrekken jullie binnenkort naar Parijs!

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine