2 minuten

Parijs én Disneyland!

De leerlingen van het Mollerlyceum gingen voor een wel hele leuke combinatie in Frankrijk: een trip naar Parijs én Disneyland® Paris! Ronald Dielemans is daar werkzaam als docent en begeleidde de reis samen met nog twee andere leraren. Na afloop vertelde hij ons enthousiast hoe het was:

“De heenreis verliep zeer voorspoedig, waardoor we op de eerste dag aardig wat van Parijs hebben kunnen bekijken. Natuurlijk werd ook de Eiffeltoren beklommen! De leerlingen vonden dit leuk, alleen veel van hen hadden verwacht dat we hoger dan het tweede plateau zouden gaan. Aan deze foto valt echter te zien dat het ze er niet van weerhield om te genieten.”

Flink aan de wandel

“We hebben nog een flinke wandeling gemaakt langs onder andere de Arc de Triomphe, voor we richting restaurant Monte Carlo vertrokken. Eenmaal aangekomen bleek dat er twee restaurants in Parijs zijn met deze naam; wij stonden bij de verkeerde! Gelukkig lag de juiste maar een kilometer verderop, was het avondeten daar goed geregeld en liep het buffet lekker snel. Na het eten zijn we met de bus naar de rondvaartboot gegaan en hebben we het prachtig verlichte Parijs vanaf het water gezien. Na de rondvaart zijn we met de metro teruggegaan naar het hotel en doordat de metro op het laatst de verkeerde afslag nam, konden we nog 1,5 kilometer naar het hotel lopen. Dat was weer een hele ervaring op zich!”

Op naar Disneyland® Paris

“De tweede dag gingen we naar Disneyland, naar de beide parken. De Disney-prullaria zijn goed gekocht door de leerlingen en dit was een relaxte, leuke dag. Op de laatste dag hebben we nog een wandeling gemaakt door Parijs. De ene groep is nog naar het Louvre en de Notre Dame geweest en de andere groep heeft weer een McDonalds van binnen bekeken. Er was dus voor ieder wat wils. De leerlingen wisten hun weg goed te vinden en iedereen was op tijd bij de bus om weer terug naar huis te gaan.”

Pelikaan, bedankt!

“De buschauffeur is ons erg goed bevallen. Hij kon goed overweg met de leerlingen en kon honderduit vertellen over Parijs. Daarnaast dacht hij goed mee over de beste indeling van onze tijd in Parijs. Onze complimenten aan hem! Samengevat was het een zeer geslaagd en goed georganiseerde reis met een fijn hotel. De reis was zeker voor herhaling vatbaar. Ook namens de andere twee docenten Marianne van Balen en Ahmed Dammou: bedankt Pelikaan!”

Ook een groepsreis op maat?

Heb jij na het lezen van dit verslag ook wel zin in een groepsreisje naar een themapark, of ben je benieuwd naar welke andere mogelijkheden er zijn voor een reis of activiteit met jouw groep? We helpen je graag om het onvergetelijk te maken! Vraag hier geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia