2 minuten

Een creatieve manier van personeel werven

Herken je dat? Je geeft veel geld uit om de juiste mensen aan te trekken voor het vervullen van je vacatures. Telkens sla je de plank mis. Waarom kun jij niet het pareltje vinden waar je zo op hoopt?

Iedereen blij

Wij geven je een creatieve oplossing! Je vangt twee vliegen in een klap door je eigen personeel in te zetten om nieuw personeel te werven. Ik hoor je denken: “hoe doe ik dat dan?” Door simpelweg de leukste werkgever van Nederland te zijn! Plan vrijdagmiddagborrels, zorg voor carrièrekansen en organiseer verrassende personeelsuitjes. Een hecht team en een goede sfeer op de werkvloer is ontzettend belangrijk! Jouw personeel is het visitekaartje van je bedrijf. Bovendien werkt het mee aan een positieve mond-tot-mond reclame op verjaardagen, in de kroeg en tijdens een potje tennis op de woensdagavond.

Moraal van het verhaal

Geef je geld verstandig uit! In plaats van bijvoorbeeld een recruitmentbureau voor het werven van nieuw personeel kun je het geld ook uitgeven aan je eigen team voor een toffe stedentrip of uniek teambuildingsuitje. Deel dit massaal op Social Media. Je zult zien: de vacatures worden vanzelf ingevuld, want jij bent de leukste werkgever van Nederland! Daar wil iedereen toch werken?

Wil jij deze kans grijpen?

Wij, Pelikaan Groepsreizen, doen er alles aan om jullie een geweldige ervaring te bezorgen tijdens een personeelsreis. En als het aan ons ligt, wordt daar nog lang door jou en je medewerkers over nagepraat! Wil jij deze kans aangrijpen? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha