3 minuten

De ideale incentive voor het personeel

Onderlinge banden versterken, een jubileum vieren of het team belonen voor het behalen van de gestelde doelen? Zeg het met een incentive reis voor het personeel! Maar hoe pak je zoiets aan? En waar moet je beginnen? Bij Pelikaan Groepsreizen zorgen we voor een groepsreis die aansluit bij het karakter van het team. Blijf je in Nederland? Of reis je naar de andere kant van Europa? Moeilijk, hè? Wil je weten wat de ideale incentive voor je personeel is? We helpen je een handje!

Wat is een incentive reis?

Als je het ons vraagt, kun je een incentive reis op verschillende manieren inzetten. Je kunt het inzetten om je team te motiveren, interesseren of inspireren. Of je organiseert een incentive reis om op een unieke manier waardering te tonen; om je team te belonen. Daarnaast kun je een incentive reis ook inzetten om doelen te behalen of om de onderlinge saamhorigheid te verbeteren. Wat het doel van de reis ook is, bij Pelikaan Groepsreizen zorgen we ervoor dat het onvergetelijk wordt!

Feestelijke aankomst

Wanneer je samen met het personeel aankomt op bestemming, is het fijn dat ze warm ontvangen worden. De koffers worden van ze overgenomen en ze worden begeleid naar het dakterras met adembenemend uitzicht. De band staat al klaar om een vrolijke noot in te zetten. Een verfrissend drankje wordt geserveerd; dat hebben ze immers verdiend. De stemming wordt losser en de eerste schaal met authentieke en overheerlijke hapjes gaat de groep rond. Het ijs is gebroken!

Een passende activiteit

Wanneer het personeel wakker wordt, staat het ontbijt al klaar. Ze kijken hun ogen uit. Heerlijke geurende croissants, kleurrijk fruit in alle soorten en maten en een versgeperst sinaasappelsap. Snel genieten van al dat lekkers, want er staat een leuke activiteit voor jullie gepland! Een activiteit die helemaal past bij het karakter van de groep. Gaan ze een citygame doen om de stad beter te leren kennen? Of misschien toch quad rijden door de bossen?

Knallend einde

Het zit er bijna op! De incentive reis voor het personeel kan eigenlijk al niet meer stuk. Nu nog een knallend einde, en de reis is compleet. De reisbegeleiding leidt het personeel naar een bijzonder pand; een vorstelijk kasteel met torens die tot de hemel lijken te rijken. Ze worden door de chique ober begeleid naar een kamer met rood tapijt en gouden kandelaren. Een overheerlijk driegangendiner wordt opgediend en jouw personeel kletst nog uren na over alle ervaringen die ze in de afgelopen dagen hebben opgedaan.

Ook een geslaagde personeelsreis of incentive organiseren?

Bij Pelikaan Groepsreizen organiseren we groepsreizen op maat. Dus of je nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep; bij ons is alles mogelijk. Neem contact op met het team van Pelikaan Groepsreizen en informeer naar de mogelijkheden!

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha