5 minuten

Hoe laat je jullie teambuilding weekend slagen?

Wil je samen met je team grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk. Wil je werken aan je team in een geweldige omgeving? Ben je op zoek naar avontuur, ontspanning of plezier? Of wil je de banden binnen het team versterken? Kortom, zoek je iets heel bijzonders voor een teambuilding weekend? Een groepsreis op maat passend bij het karakter van je bedrijf of team? Pelikaan Groepsreizen heeft unieke bestemmingen voor een onvergetelijk teambuilding weekend! En werkelijk álles is daarin mogelijk.

Waarom een teambuilding weekend?

Teambuilding is gericht op teamwork. En teamwork zorgt voor een hecht en energiek team. Ook heeft teambuilding een positief effect op het plezier op de werkvloer, versterkt het onderlinge vertrouwen en stimuleert het de creativiteit van werknemers. Medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen, waardoor ze nét dat stapje extra voor het bedrijf of het team willen zetten. En geloof ons: een andere omgeving doet wonderen!

Teambuilding weekend | Pelikaan Groepsreizen

Wat en waar kun je een teambuildingweekend beleven?

  • Speel citygame ‘De Erfenis’ in Gent.
  • Mountainbike door de grotten van Valkenburg.
  • Doe een foodtour op de fiets door Thessaloniki.
  • Maak een boottocht op de Seine met diner.
  • Bezoek een bierbrouwerij in Gent.
  • Cross met een Segway door Toscane.
  • Volg samen een Marokkaanse kookles in Marrakech.
  • Overnacht in de woestijn in Dubai.
  • Maak een adembenemende helikoptervlucht over de Ardennen.
  • Stap in een klassieke Kever Cabrio en vind je weg in Zuid-Limburg aan de hand van aanwijzingen, knooppunten en opdrachten!

Teambuilding in Nederland

Ook in Nederland zijn er unieke bestemmingen en grensverleggende teambuildingactiviteiten om te ervaren. Een heel weekend lang! Wat dacht je bijvoorbeeld van een jeepsafari door het heuvelland van Valkenburg, een kookworkshop in Groningen, verschillende strandactiviteiten bij Haarlem of zeehonden spotten op Terschelling? Prachtige bestemmingen die je moet beleven.

De overnachting

Ja, wij regelen ook de overnachting! Zoek je een villa met zwembad, hotelkamer met ieder zijn eigen kamer, jeugdherberg met barbecue of een oude boerderij op het platteland? We gaan het voor je regelen. We zoeken de perfecte accommodatie die aansluit bij het karakter van het team. Ook het eventuele transport van en naar jullie verblijf wordt tot in de puntjes geregeld. Ontzorgen noemen we dat.

Een teambuilding weekend iets voor jullie?

Wil je weten wat Pelikaan Groepsreizen voor jou kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem direct contact op met de collega’s van Pelikaan Groepsreizen. Ze stellen met alle liefde een groepsreis voor jou en je team samen.

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha