3 minuten

PV A5 in Groningen

“Voor een geslaagd personeelsuitje hoef je niet altijd buiten de Nederlandse grenzen te gaan. Rabobank Alblasserwaard & Vijfheerenlanden gingen naar Groningen en ze hebben een top weekend gehad!”

Een gezellige eerste dag

“We vertrokken met een volle bus van 50 man richting Groningen voor ons jaarlijkse personeelsuitje. De rit verliep voorspoedig! We kwamen aan in het Martini Hotel Centre waar het personeel ons de weg wees naar onze kamers. Eenmaal ingecheckt zijn we naar het Martini Kerkhof gesneld. Dit is één van de drie grote pleinen die in de stad te vinden zijn. Al snel ontdekten we dat Groningen ontzettend gezellig is! We hadden op het plein een borrel tot een uur of twaalf, maar die werd met gemak verlengd tot vijf uur. Zó gezellig was het!”

Verrassend Groningen

“Gelukkig was er de volgende ochtend een vrij programma ingepland om even bij te komen van de gezellige avond. Na een overheerlijk ochtendbuffet, zijn we naar de markt gegaan. Hier hebben we kennis gemaakt met de tongstrelende streekproducten uit Groningen. De stad heeft heel veel verrassende speciaalzaakjes!”

Stedentrip Groningen

Op de fiets

“In de middag gingen we de stad verkennen. We werden verdeeld in 2 groepen en de eerste groep stapte op de fiets om, onder begeleiding van een enthousiaste gids, de stad te leren kennen. Tijdens de rondleidingen kwamen zowel het heden als het verleden van Groningen aan bod. Wist je trouwens dat Groningen de meest fietsvriendelijke stad van Nederland is?”

Oog in oog met zeehonden

“De andere groep ging wadlopen vanaf Pieterburen. Ze hebben zelfs oog in oog gestaan met zeehonden! Een échte belevenis!”

Stedentrip Groningen

Bedankt!

“We hadden nog even de tijd om bij te komen, om te kleden en te douchen in het hotel. Daarna zijn we weer huiswaarts gegaan en hebben we onderweg nog genoten van een heerlijk buffet. We kijken terug op een geweldige reis! Het was een échte groepsreis op maat en tot in de puntjes verzorgd door Pelikaan Groepsreizen. Bedankt!”

Dicht bij huis iets voor jullie?

Zo zie je maar dat je voor een geslaagde groepsreis niet altijd de grens over hoeft. Er zijn verschillende bestemmingen binnen Nederland die zich uitstekend lenen voor een stedentrip. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Vraag een reisvoorstel aan en samen kijken we naar de perfecte reis voor jullie groep!

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha