4 minuten

25-jarig jubileum van het bedrijf

Hoe ga je dat vieren?

In Nederland houden we ervan om verjaardagen, huwelijken of een jubileum te vieren. Wanneer je als bedrijf 25 jaar bestaat, is dat natuurlijk reden voor een feestje. Want 25 jaar is niet niks! Het is zelfs zo speciaal dat we het hier in Nederland een zilver jubileum noemen. Een jubileum vieren is niet alleen gezellig, het is ook nog eens goed voor de zaak. Maar eerlijk is eerlijk; niet iedereen pakt het vieren van een 25-jarig jubileum even goed aan. Wil je jullie 25-jarig jubileum van het bedrijf vieren met een jubileumreis? Hier moet je op letten.

1.     Bepaal hoelang je op reis wil

Ga je één week lang rondreizen samen met het bedrijf? Of zit je liever één (lang) weekend met je collega’s op dezelfde bestemming?  Een moeilijke keus natuurlijk, maar daar gaan we je bij helpen. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat is het budget?
  • Zijn er verplichtingen op het werk?
  • Hoelang kunnen je werknemers of collega’s van huis weg?
  • Hoeveel tijd heb je nodig om de bestemming te ontdekken?

Wanneer je dit weet kun je op zoek naar een bestemming (zie stap 2).

2.    Kies een passende bestemming

Wil je de gezelligheid dicht bij huis zoeken, zoals in Groningen, Terschelling of Gent. Stap je in het vliegtuig voor een toffe reis naar Thessaloniki of Valencia? Of ga je écht uitpakken en maak je samen een reis naar Marokko of Dubai? De bestemming van de reis hangt van een aantal dingen af:

  • In welke tijd gaan jullie op jubileumreis?
  • Welke bestemming past bij jullie imago?
  • Ben je op zoek naar natuur, cultuur of historie?
  • Wil je met de trein, de bus of met het vliegtuig?
  • Welke bestemming staat nog op jullie lijstje?

Heb je hier antwoord op? Dan kan ons team samen met jou kijken naar verschillende opties.

25-jarig jubileum bedrijf | Pelikaan Groepsreizen

3.    Kies de juiste activiteiten voor tijdens de reis

De activiteiten maken een jubileumreis compleet. Onze tip? Stem je activiteiten af op je werknemers. Zijn jullie een jong, fris en een avontuurlijk team? Wat dacht je van sandboarden door de woestijn, mountainbiken door de grotten of de dag afsluiten met een gezellige barbecue? Houden jullie meer van wandelingen door de natuur, wadlopen of een culinair diner in een goed restaurant? Ook dat kunnen we voor je regelen.

4.    Sluit je 25-jarig jubileum van het bedrijf af op een onvergetelijke locatie

Een oud kasteel, spannende grot, enorm landgoed, bijzonder monument, mooi theater of overheerlijk restaurant. Zorg dat je personeel het 25-jarig jubileum van het bedrijf niet vergeet!

Wil je jullie 25-jarig jubileum van het bedrijf vieren?

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Neem dan eens contact met ons op. Ons team van reisspecialisten kan niet wachten om je te helpen.

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha