3 minuten

Waarom een groepsreis boeken bij Pelikaan Groepsreizen?

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een groepsreis. Wat wordt de bestemming? Wat voor activiteiten zijn leuk voor bedrijfsreizen in het buitenland? Bij welke restaurants kun je terecht met een grote groep? Het zijn allemaal belangrijke aspecten waar goed over nagedacht moet worden. En dan de hamvraag: ga je de groepsreis dan zelf organiseren of tóch uitbesteden? Wij helpen je alvast met het maken van een keuze en vertellen je wat de voordelen zijn van het boeken van een groepsreis bij Pelikaan Groepsreizen.

Een groepsreis zelf organiseren: wat komt er allemaal bij kijken?

Er zijn nogal wat puntjes die aan bod komen bij het organiseren van een groepsreis. Het kan ten eerste enorm veel tijd in beslag nemen, brainstormen en inspiratie opdoen naar bestemmingen en activiteiten vergt nu eenmaal wat tijd. Zodra dat is afgerond, is het tijd om daadwerkelijk de reserveringen te maken. Probeer dat kostenplaatje maar eens overzichtelijk te houden en vergeet ook niet dat de prijzen voor een groep heel anders kunnen uitvallen dan accommodatieprijzen voor bijvoorbeeld jouw eigen gezinsvakantie! En dit zijn zomaar een paar kleine aandachtspuntjes waar je rekening mee moet houden.

Lees ook: Mijn groepsreis zelf organiseren of uitbesteden?

groepsreis organiseren

Toch jouw groepsreis liever uitbesteden?

Wanneer je een groepsreis uitbesteed, worden alle bovenstaande punten uit handen genomen. We ontzorgen namelijk bij Pelikaan Groepsreizen niet alleen vóór de groepsreis, maar ook tijdens en na de groepsreis. Alle programma’s maken wij op maat en daarnaast hebben onze specialisten boordevol ervaring van de meest uiteenlopende bestemmingen. Wij weten de onontdekte plekjes, de gaafste excursies en leukste activiteiten die bovendien ook passend zijn bij de groep. Win-win dus!

Reisbegeleiding mee op reis

Naast dat we bij calamiteiten altijd stand-by staan tijdens jullie groepsreis is het ook mogelijk om reisbegeleiding mee op reis te nemen. Wanneer je ervoor kiest om reisbegeleiding vanuit Pelikaan Groepsreizen mee te nemen, zorgen wij ervoor dat jullie alleen maar deel hoeven nemen aan het gemaakte programma! Verder regelen wij op locatie het contact met onze leveranciers zoals de accommodatie, activiteiten en restaurants. Bovendien ondersteunen we bij calamiteiten en zorgen we ervoor dat wij het aanspreekpunt zijn van alle deelnemers. Zo kun jij ook optimaal genieten van jullie groepsreis, zonder je zorgen te maken over het programma. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Benieuwd geworden hoe zo’n reis met reisbegeleiding eruitziet? Bekijk eens onze reisverhalen en laat je inspireren!

organiseren groepsreis

Met zekerheid op groepsreis

Het gemak van jouw groepsreis vinden wij enorm belangrijk. Om jullie zo goed mogelijk op reis te sturen zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGRZ. Zo ben jij als reiziger met je groep, ook bij onverwachte omstandigheden, altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Maar wat bedoelen we hier nu precies mee? Dat leggen we je graag uit!

SGRZ

De SGRZ is de zakelijke kant van de SGR; de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Mocht jouw geboekte groepsreis onverhoopt niet door kunnen gaan doordat het niet meer betaald kan worden, staat de SGR garant voor de andere betrokken partijen. Jouw verblijf of terugreis wordt in dit soort situaties alsnog betaald aan de partijen waar eerder bij is geboekt.

ANVR

De ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en is een branchevereniging die de belangen behartigd van reisorganisaties zoals Pelikaan Groepsreizen. Wanneer je een groepsreis boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR ben je verzekerd van een aantal punten, namelijk:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Financiele zekerheid
  • Veilig reizen
  • Kwaliteit reisbegeleiding
  • Goede klachtenafhandeling

Wil je hier meer weten komen over de SGRZ en de ANVR? Lees hier alles wat je moet weten wat betreft de zekerheden van Pelikaan Groepsreizen.

Dus wat wordt het?

Zoals je kunt lezen zijn er een hoop voordelen bij het boeken van een groepsreis bij Pelikaan Groepsreizen. Maar de keuze ligt natuurlijk volledig bij jou! Vraag anders geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan. Ons hardwerkende team staat voor je klaar!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera