6 minuten

Een reis door de Schotse Hooglanden

Voor wie houdt van avontuur, actief bezig zijn en dicht bij de natuur zijn de Schotse Hooglanden de ideale bestemming voor het team. Geloof ons: deze bestemming is met geen enkel ander land in Europa te vergelijken. De Hooglanden zijn echt zoals het Schotland in je verbeelding. Naast prachtige natuur biedt Schotland ook een fantastische cultuur, geschiedenis, architectuur en ongeëvenaard landschap. Schotland is voor ons onvoorspelbaar, ongelooflijk en ontembaar. Niet te evenaren. Gaan jullie de Schotse Hooglanden ontdekken?

Ontdek de natuur

Voor de ultieme ontspanning moet je in de Schotse Hooglanden zijn. Je kunt je namelijk helemaal verliezen in de prestigieuze bergen en imposante lochs. Adembenemend. Echt waar. Maak een wandeltocht door het grootste National Park van Groot-Brittannië en zie hoe de dolfijnen langs de Moray Coast zwemmen. Vaar over het meer van Loch Ness (als je durft). Laat je verwonderen door de hoogste Berg in Groot-Brittannië – Ben Nevis. Of ontdek de fantastische eilanden en statige kustlijn per boot.

Ga terug naar het verleden

De Hooglanden is een waar sprookje. Zeker wanneer je je inleest in de rijke geschiedenis van deze regio. En die geschiedenis heeft een romantische voetafdruk achtergelaten. Van Dunvegan Castle op Sky en Brodie Castle in Moray tot de Castle of Mey in de noordelijke Hooglanden. Deze kastelen zijn echt zo bijzonder als mensen zeggen. Leer meer over de geschiedenis van de Hooglanden en laat je meenemen in avontuurlijke en barbaarse verhalen.

Ervaar adrenalinekicks

Zijn jullie echte thrillseekers? De natuurlijke speeltuin van de Hooglanden geven jullie die adrenalinekick waar je naar op zoek bent. In de bergen van deze Schotse regio kies je uit verschillende sportactiviteiten zoals vissen, golf spelen, kajakken op zee, wildwaterraften, ravijnklimmen. Je kunt er ook voor kiezen om de Munro’s te beklimmen. In de winter kun je er zelfs snowboarden of skiën. Durven jullie de Schotse Hooglanden aan? Perfecte voor een teambuilding!

Iets voor jullie?

Zijn de Schotse Hooglanden echt iets voor jullie? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan. Ons team gaan voor je aan de slag om een fantastische reis te organiseren. Uiteraard gebaseerd op jullie wensen.

 

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha