3 minuten

Topicus ICT in Thessaloniki

“Het bedrijf Topicus ICT ging niet 1, maar wel liefst 2 weekenden met ons naar Thessaloniki. Door alle stoere verhalen van eerdere personeelsuitjes lag de lat hoog voor de organisatoren. Het bedrijf is namelijk al in Kdanks, Malta en Toulousse geweest. Op dit punt hebben ze Pelikaan Groepsreizen bij de hand genomen. We hebben Topicus ICT verschillende bestemmingen laten zien en de keus was gevallen op Thessaloniki, een nog onontdekte bestemming.”

Peroneelsreis Thessaloniki

“Laten we bij het begin beginnen. Het eerste weekend was fantastisch. Alles was prima geregeld en de transfer van de luchthaven naar het hotel was netjes op tijd en goed te vinden. Bij het inchecken in het hotel stond er een aangename verrassing te wachten. Pelikaan collega’s Manon en Carlijn stonden de groep op te wachten in het hotel. De groep is hartelijk ontvangen en de meiden hielpen hen bij de check-in.”

“Het hotel was erg goed en inclusief een lekker ontbijt.”

“Topicus ICT heeft zelf een fiets- en foodtour geregeld in Thessaloniki. Het was er prachtig weer voor en de groep heeft heerlijk genoten van het eten, de omgeving en de mooie geschiedenis die de stad te bieden heeft. Een échte aanrader. Ze hebben meer gegeten dan gefietst, maar daar hoorde je niemand over klagen hoor!”

Zien jullie jezelf al helemaal fietsen, wandelen en genieten in Thessaloniki? Ons team helpt je met het samenstellen van jullie groepsreis op maat! Vraag hier vrijblijvend een voorstel aan.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha