3 minuten

Met zekerheid op reis; SGRZ & ANVR

Nederlanders houden van reizen; we gaan het liefst heel de wereld over. Niet alleen voor ons plezier, maar ook voor zakelijke doeleinden. Om jullie zo goed en fijn mogelijk op reis te sturen zijn wij aangesloten bij de SGRZ en de ANVR, die zowel ons als onze klanten zekerheden en reisgaranties geven.

ANVR

De ANVR is een branchevereniging die de belangen behartigt van reisorganisatoren zoals Pelikaan Groepsreizen en de andere bedrijfsonderdelen van Pelikaan Travel Group. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. We horen je denken: wat heb ik als consument dan aan een branchevereniging als ANVR? Wanneer je jullie groepsreis boekt bij een reisorganisatie die aan is gesloten bij de ANVR heb je een aantal zekerheden, bijvoorbeeld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Financiële zekerheid
  • Veilig reizen
  • Kwaliteit reisbegeleiding
  • Goede klachtenafhandeling

De ANVR controleert de aangesloten reisorganisaties om kwaliteit te kunnen garanderen. Fijn, toch? Wil je meer weten over de garantieregeling van de ANVR? Klik dan hier.

SGRZ

De SGRZ is de zakelijke kant van SGR; een garantiefonds voor de zakelijke markt dus. Denk hierbij aan aanbieders van groeps- en incentive reizen (MICE) en schoolreizen. Wanneer je boekt via een organisatie, zoals Pelikaan Groepsreizen, die aangesloten is bij de SGRZ ben je ervan verzekerd dat je vooruitbetaalde reisgeld terugbetaald wordt als Pelikaan Groepsreizen door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Lees hier meer over de garantieregeling van de SGRZ.

Wil je een groepsreis boeken mét garantie? Of ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen regelen? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan. Ons team neemt dan contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha