2 minuten

Vipmedia naar Isle of Wight

Isle of Wight is de perfecte bestemming voor het bezoeken van de mooiste tuinen. Dat weet ook Vipmedia, die met een deel van de lezers van hun tuin magazine naar dit deel van Engeland afreisde. Lidy was een van de deelnemers van de reis en vertelt ons enthousiast wat een geweldige groepsreis zij hebben gemaakt.

Op naar de eerste tuin!

“De reis naar Isle of Wight kon beginnen! De bus vertrok vanuit Breda en pikte op weg naar Calais nog verschillende mensen op. Eenmaal aan de andere kant van het Kanaal stond het bezoek aan de eerste tuin al gepland. Een goed begin van een fantastische week!

Na de eerste overnachting in het Red Lion Hotel, inclusief uitgebreid Engels ontbijt, kon de reis echt beginnen. Er werden verschillende tuinen bezocht. De een nog mooier dan de ander! De weersvoorspellingen voor deze week waren niet erg hoopgevend, dus we waren allemaal voorbereid op de regenbui die we over ons heen kregen. Gelukkig werden we door de tuineigenaar vriendelijk ontvangen voor een warme kop thee, met heerlijke versgebakken cake. Zo was het wachten tot de bui overgewaaid was, helemaal geen straf!”

Dansen tot in de laatste uurtjes

“Het tweede hotel waar we tijdens deze week zouden overnachten, was het Holliers hotel. En hoewel we natuurlijk naar Isle of Wight waren afgereisd voor de tuinen, bracht dit hotel een leuke afwisseling aan entertainment. Zo was namelijk niet alleen de service in dit oude familiehotel fantastisch, ook de muziek en dansvloer viel bij ons erg in de smaak. Er werd elke avond gedanst!

Het hotel stond in een erg leuk dorpje met een mooie omgeving. We zouden vanuit hier ook een boottochtje maken, maar door zeer harde wind kon deze helaas niet doorgaan. Tuinleider Will loste dit op en zorgde voor een heerlijke kop thee of koffie voor het hele gezelschap.

Alle tuinen die we deze week gezien hebben waren schitterend, maar de botanische tuin was toch wel echt de kers op de taart van deze reis. We hebben hier echt onze ogen uitgekeken. Al met al was het een fantastische reis, waar we allemaal nog lang van zullen nagenieten!”

Ook een groepsreis maken?

Ben jij benieuwd naar welke reis we voor jouw groep kunnen samenstellen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan! Dan zorgen wij voor een passend voorstel voor een onvergetelijke reis. Kijk hier eens naar een deel van bestemmingen die we aanbieden.

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine