1 minuut

Jansens & Dieperink B.V. in Walibi

Even een dagje ertussenuit, dat kan ook dichtbij huis! Dat dachten ze bij Jansens & Dieperink B.V. ook. Gezellig met collega’s en hun gezinnen op pad, en gillen in de spannendste achtbanen en attracties. Hoe dat dagje Walibi er dan uitzag? Manon vertelt…

Een zonnige en gezellige dag

“We beginnen de dag goed. Het zonnetje schijnt en wij drinken met de neus in de zon het eerste bakje koffie met een lekker stukje taart. Iedereen heeft er zin in!”

Niet meer in de rij!

“We proberen alle attracties een keer uit. Dit kunnen we doen omdat we een Fast Lane pas hebben. Wat een uitkomst! We hoeven niet in de rij te staan en kunnen zo doorlopen. Hierdoor kunnen we op één dag alle attracties doen. Deze Fast Lane pas zullen we in het vervolg altijd aanschaffen!”

Bedrijfsuitje pretpark

Echte waaghalzen

“We leerden onze collega’s op deze dag ook een stukje beter kennen. Zo is Michael een echte durfal. Hij stapte zonder angst in alle achtbanen. Maar ook het gezin van Carolien bleef niet achter. Die ging maar liefst 5 keer in de nieuwe achtbaan Untamed. Echte diehards! De kinderen van Michiel, Ronald en Jaap Jan waren fan van de kinderachtbaan Draco. Superleuk dat er in dit park voor ieder wat wils is. Het was een fantastische dag, waar we nog lang van zullen nagenieten!”

Zie jij zo’n bezoek aan een leuk pretpark ook wel zitten? Pelikaan Groepsreizen helpt je graag met het organiseren van een geweldige dag. Vraag hier vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine