2 minuten

Groepsreis naar Brugge en Gent

Bob verloor zijn vrouw en in die moeilijke periode heeft hij onwijs veel steun gehad aan al zijn vrienden en familie. Omdat hij ze graag wilde bedanken voor die periode, nam hij ze mee naar Brugge en Gent. Even de zinnen verzetten en met z’n zestienen een heerlijk weekend tegemoet. Wij bij Pelikaan Groepsreizen zijn dankbaar dat we Bob hierbij hebben kunnen helpen! Hij vertelt hoe hun weekend eruit zag:

Op naar het zuiden!

“Hoe begin je een weekend? Met gebak! Dit stond voor de groep klaar in de 7 Bergsche Hoeve. Toen de groep compleet was en alle taartjes op waren, kon de reis dan echt beginnen. In de luxe bus, met meer dan voldoende ruimte, reden we richting het zuiden. Een flinke file leek roet in het eten te gooien, maar na contact met Pelikaan Groepsreizen en de brouwerij die we zouden bezoeken, bleek het geen enkel probleem te zijn om later aan te sluiten voor zowel de lunch als de rondleiding.”

Groepsreis Brugge Gent

“Na het bezoek aan de brouwerij reden we door naar ons hotel. Alles was hier al geregeld en het inchecken verliep vlot, waardoor we snel door konden naar Restaurant De Stove. Een super sfeervol restaurant waar slechts 22 personen per keer kunnen dineren. Wat een geluk dat het nog is gelukt daar een plekje voor ons te reserveren! We sloten deze geslaagde avond af met een borreltje in de bar bij het hotel.”

Een leerzame dag vol plezier

“Dag twee stond in het teken van een bezoek aan Gent. De gids wist ons veel te vertellen over de stad en verraste ons met zijn leuke, originele verhaal. Het Indiase restaurant waar we daarna aanschoven was eenvoudig, maar met de heerlijke maaltijd in de buik en de service van de vriendelijke bediening kon iedereen de dag weer met een voldaan gevoel voortzetten. We bezochten Gravensteen, een burcht in Gent, waar je de keuze had om zelf rond te lopen of een audiotour te volgen. Super interessant en leerzaam! Deze dag werd afgesloten met een hilarische foute quiz in de kelder van een aangename bistro.”

Groepsreis Brugge Gent

Een laatste tour over de kanalen van Brugge

“Na een goede nacht kwam onze reis alweer bijna tot een eind, maar niet voordat we over de kanalen van Brugge hebben gevaren! Na weer een heerlijke lunch stapte wij opnieuw de bus in en reden wij terug naar het startpunt van onze reis. We hebben allemaal met volle teugen genoten van de reis naar deze prachtige Belgische steden. Een reis om nooit te vergeten!”

Ook een groepsreis op maat

Zie jij, na het lezen van dit verslag, cultuur snuiven naar Brugge en/of Gent ook wel zitten, of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden voor een groepsreis? Vraag hier vrijblijvend een reisvoorstel aan, en wie weet zit jij binnenkort met jouw groep in het buitenland!

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine