2 minuten

Cimar Electronics in Keulen

Tijd voor een toffe groepsreis! Cimar Electronics gaat één keer in de twee jaar een weekendje weg. Dit doen ze niet alleen voor teambuilding, maar ook om te ontspannen en cultuur te snuiven. Collega’s én partners mogen dan mee! Jacky (reisspecialist bij Pelikaan Reizen) ging mee op reisbegeleiding en vertelt ons hoe het was. Eindbestemming: Keulen.

Van de bus naar de boot…

“Iedereen had er zin in! We gingen met de bus en bij aankomst in Keulen hebben we meteen een boottocht gemaakt van 1 uur over de Rijn. De sfeer zat er goed in. ’s Avonds hebben we gezellig gezamenlijk gegeten en daarna ging iedereen z’n eigen weg. Voor de één was dat een avond op stap gaan, voor de ander vroeg naar bed.

…en de fiets op!

Na een nachtje slapen, was het tijd om Keulen te gaan verkennen op de fiets. De groep werd in vieren verdeeld om vervolgens een tocht af te leggen van zo’n 3 uur. Een schot in de roos, want ik hoorde niets dan enthousiaste geluiden! Ook fijn was dat lunch en diner elke dag inbegrepen waren. Da’s voor iedereen zorgeloos genieten. Vooral de laatste avond was een topper qua restaurant, iedereen heeft toen bovengemiddeld lekker zitten smullen. De laatste ochtend hebben we nog de Dom bezichtigd; de fanatiekelingen konden te voet helemaal naar boven.”

Wat zij zeggen over ons

“Wij zijn zeer tevreden en waren super blij met Jacky als onze reisbegeleider!” aldus Cimar Electronics. “Alles was perfect geregeld. We hebben geen moment zorgen gehad of alles wel goed verliep, zodat we zelf ook volop konden genieten. We gaan de volgende keer weer met Pelikaan Groepsreizen op pad en als het aan ons ligt, gaat Jacky weer met ons mee!”

Ook naar Keulen?

Wil jij nou ook zo’n toffe groepsreis maken naar Keulen? Of heb je misschien een andere bestemming in gedachten voor jouw groep? Wij denken graag met je mee om het tot een groot succes te maken. Vraag hier geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia