3 minuten

Quatro Systems ontdekt Londen

In april stond de groep van Quatro Systems al vroeg op het centraal station van Rotterdam en dat was niet zonder reden. Hun langverwachte personeelsreis naar Londen ging namelijk eindelijk van start! Ze vertellen maar al te graag over alle activiteiten die ze hebben gedaan en de ervaring met Pelikaan Groepsreizen.

Dag 1 | De stad verkennen

Om 8:30 vertrokken we met de Eurostar trein van Rotterdam naar Londen wat een relaxte manier van reizen was! Om 11:00 kwamen we aan op London St. Pancras Station en reisden we direct door met het openbaar vervoer naar ons hotel om onze bagage af te geven. Inmiddels hadden we aardig trek gekregen en doordat het restaurant dichtbij van het hotel ligt, konden we hier te voet naar toe.

Na een verrukkelijke lunch was het tijd voor een River Cruise waarbij we Londen bewonderen vanaf het water. Nadat we langs verschillende populaire bezienswaardigheden zijn gevaren was het tijd om Londen vanaf hoogte te bekijken en waar kan dat beter dan vanaf de London Eye? Zeker een aanrader!

Daarna was het tijd om terug te gaan naar het hotel om in te checken en ons even op te frissen voor het programma van de avond. Er stond namelijk een heerlijk diner op de planning! Na het diner kozen een aantal deelnemers er voor om nog de stad in te gaan, anderen keerden terug naar het hotel voor een goede nachtrust na deze lange maar erg leuke dag.

Personeelsreis londen

Dag 2 | Vrije tijd in Londen

We starten de dag met een stevig ontbijt in het hotel waarna we vertrekken naar London Dungeon, een spookhuis waar we teruggaan in het gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Na deze spannende activiteit had iedereen de tijd om op eigen houtje Londen te verkennen. Om 19:00 verzamelden we allemaal bij de pub om gezellig met z’n allen een hapje te eten. Wederom een gezellig restaurant, met lekker eten! Ook hierna had iedereen zelf de keuze om nog in de stad te blijven hangen of terug te gaan naar het hotel.

Personeelsreis londen

Dag 3 | Tijd om naar huis te gaan

Na een goed ontbijt was het alweer tijd om uit te checken bij het hotel en richting London St. Pancras International te gaan voor onze treinreis naar Rotterdam. Een ruime vier uur later kwamen we weer aan op Rotterdam Centraal en was het tijd om afscheid van elkaar te nemen.

De ervaring van Quatro Systems met Pelikaan Groepsreizen

Londen is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. We hebben genoten van ons jubileum uitje! Er was een snelle duidelijke communicatie en er werd snel gereageerd op alle vragen. We werden goed geholpen met het verzinnen van een super leuk programma voor onze personeelsreis naar Londen. De tips voor het hotel en de restaurants om te gaan eten waren ook heel goed. De restaurants waren gezellig, er was lekker eten en ze waren goed geschikt voor groepen. Ook het hotel was prima, goede bedden, lekker ontbijt. Onze ervaring met Pelikaan Groepsreizen is super goed en we zijn zeer tevreden hoe alles was geregeld.

Personeelsreis londen

Ook op personeelsreis naar Londen?

Reden voor een feestje met je personeel en lijkt het je ook leuk om met de trein naar Londen af te reizen voor een gezellige personeelsreis? Bij Pelikaan Groepsreizen stellen we reisvoorstellen volledig naar jouw wensen samen. Geen reis is ons te gek en alles is mogelijk! Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera