5 minuten

PV PPP in Wenen

Wenen is een geweldige stad. Ook als je niet van Opera houdt kun je je in deze stad prima vermaken. Personeelsvereniging PPP is met de hele club een weekend naar Wenen geweest. Ze hebben genoten!

personeelsreis Wenen

Een warm welkom

“Aangekomen in Wenen werden we getrakteerd op een heerlijk zonnetje en een strak blauwe lucht. We begonnen onze reis met een uitstapje naar de Naschmarkt. Op de markt hebben we voornamelijk genoten van de lokale lekkernijen. Er waren veel terrasjes en in combinatie met de zon was dit een goede start van onze groepsreis naar wenen.”

personeelsreis Wenen

“Na wat slenteren over de markt kregen we een rondleiding door de stad. Wenen is een prachtige en erg schone stad. Overal waar je om je heen kijkt zie je de schoonheid van Wenen. ’s Avonds hebben we (uiteraard) schnitzel gegeten en de avond afgesloten met een lekker drankje op het terras.”

personeelsreis Wenen

De Struddelshow bij Schloss Schönbrunn

“Na een gezellige avond zijn we de volgende ochtend naar Schloss Schönbrunn gegaan. Paleis Schönbrunn is een van de belangrijkste culturele erfgoederen van Oostenrijk. Het is een prachtig paleis en een echte must-see als je naar Wenen gaat. Sla ook zeker niet de Strudelshow in de hofbakkerij over! De show duurt maar 20 minuten en het is zó leuk en lekker!”

“We hebben in de avond gegeten in het Rollercoasterrestaurant. Dit is, zoals de naam al vermoed, een restaurant met een rollercoasterthema. Het eten komt via een buizensysteem naar je toe. Gaaf toch? We hebben heel lekker gegeten en het was niet duur!”

“Na het eten had iedereen weer vrije tijd om te besteden. Er is een groep in het Prater gebleven. Op dat moment werd er het Wiener Wiesn Fest, oftewel het oktoberfest, gevierd. Anderen hebben een rondje in de koets gereden of hebben de opera bezocht. Aan het einde van deze dag zijn we allemaal in dezelfde kroeg beland. Erg gezellig natuurlijk!”

personeelsreis Wenen

De tijd is voorbij gevlogen

“De laatste ochtend zijn we na het ontbijt gaan wandelen naar Schloss Belvedere. Dit is een barok paleizencomplex en zeker de moeite waard om te bezichtigen. Om half 2 stond de bus weer klaar om ons naar huis te brengen. Wat is de tijd voorbij gevlogen!”

“De reis naar Wenen was gewoonweg fan-tas-tisch. Alles wat top geregeld en hotel was super!”

Ben je getriggerd door deze geweldige reis met het personeel? Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha