3 minuten

Nadeche en Eelco naar onze zuiderburen in Brussel

Onze collega’s Nadeche en Eelco vertrokken onlangs naar Brussel op reisbegeleiding met Cimar. Voor Nadeche was dit de eerste keer als reisbegeleiding en met wie kan ze het beter treffen dan onze doorgewinterde reisbegeleiding expert Eelco. Samen met de groep vertrokken ze per luxe touringcar naar onze zuiderburen voor drie dagen. Nadeche en Eelco vertellen je graag over de personeelsreis naar Brussel met Cimar, lees je mee?

Donderdag | De eerste dag in Brussel

Op 8 juni vertrokken wij met een volle touringcar vanuit Veenendaal naar de hoofdstad van België; Brussel. Brussel is een prachtige stad, waar je zeker langer dan een dagje zoet bent. Wij, en natuurlijk de groep, hadden er in ieder geval veel zin in!

Na een kleine omweg kwamen we aan in Brussel en was het tijd om iedereen in te checken in het hotel. Iedereen kreeg even de tijd om op te frissen en zich klaar te maken voor het diner. Onze dinerlocatie ‘Le Roy d’Espagne’ ligt in de buurt van het hotel en hier gingen we dan ook te voet naar toe. Eenmaal aangekomen bij het restaurant kreeg iedereen een briefje met zijn of haar gekozen menu en werden we getrakteerd op een heerlijk driegangendiner. Overigens was het restaurant een leuke locatie en de avond verliep erg vlot. Nadat iedereen had genoten van het diner, kreeg de groep vrije tijd om nog de stad in te gaan of terug te keren naar het hotel voor de eerste nacht.

Brussel personeelsreis

Vrijdag | Fietsend de stad door

Na een heerlijk ontbijt in het hotel stond iedereen op tijd klaar om weer in de bus te stappen. Deze bracht ons naar de opstapplaats voor de fietstocht door de stad. Eenmaal aangekomen kreeg iedereen een fiets toegewezen, werd de groep verdeeld in meerdere groepen en konden we op pad! Tijdens de fietstocht maakten we verschillende stops langs belangrijke bezienswaardigheden en doordat het erg warm was, was een stop bij het terras ook erg fijn! Een leuke, leerzame en gezellige activiteit om Brussel beter te leren kennen.

Na de fietstocht liepen we meteen door naar Restaurant ‘Chez Leon’. Hier stond een driegangenlunch op ons te wachten. Na heerlijk gegeten te hebben, ging iedereen op eigen gelegenheid de stad in. Sommige deelnemers gingen verder met de stad verkennen op de step, anderen ploften heerlijk neer op het zonnige terras.

In de avond kwamen we allemaal weer bij elkaar bij het restaurant ‘La Rose Blanche’. Hier konden we genieten van een shared dinner waarbij de tafels vol werden gezet met smakelijke gerechten en iedereen vrij kon kiezen waar hij of zij zin in had. Na de honger te hebben gestild zocht iedereen een plekje op in de schaduw om af te koelen van deze warme, maar leuke dag!

personeelsreis Brussel

Zaterdag | De afsluiter op het Atomium

Op zaterdag eindigde alweer de personeelsreis naar Brussel, maar voordat we naar huis gingen vertrokken we in de ochtend met de touringcar richting het Atomium. Iedereen kon hier een kijkje nemen en het museum bezoeken. Wat een gigantisch gebouw!

Na al deze indrukken reden we weer een klein stukje met de touringcar, deze keer naar het lunchrestaurant. Hier hebben we genoten van een driegangenlunch. Hierna zat het weekend er dan echt op en was het tijd om terug te rijden naar de afstapplaats in Veenendaal.

Deze groepsreis naar Brussel stond volledig in het teken van eten, met als toppunt het laatste lunchrestaurant. Iedereen heeft genoten van de warme, gezellige en vooral leuke drie dagen in Brussel!

Personeelsreis naar Brussel

Jubileum vieren?

Hebben jullie binnenkort met het bedrijf een mooie mijlpaal bereikt en wil je dit graag vieren met alle collega’s? Wellicht ben je na het lezen van dit blog overtuigd dat Brussel de perfecte bestemming hiervoor is, maar bekijk ook zeker onze andere bestemmingen. Met de touringbus, de trein of met vliegtuig, alles is mogelijk bij Pelikaan Groepsreizen!

Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera