3 minuten

Monika op reisbegeleiding naar het culturele Barcelona

De maand juni is een populaire maand om op jubileumreis te gaan en wij snappen heel goed waarom! Op veel bestemmingen schijnt de zon en is het de perfecte temperatuur om een stad te ontdekken. Zo vertrok op vrijdag 9 juni 2023 een groep op personeelsreis naar het culturele Barcelona. Onze collega Monika ging mee als reisbegeleiding en vertelt je hier graag meer over!

Vrijdag | Hola Barcelona

Na een korte vlucht komen we aan in het zonnige Barcelona en staat de transfer al klaar om ons naar het hotel te brengen. Na het inchecken, wat voorspoedig ging, had de groep vrije tijd om alvast de omgeving te ontdekken. Om 20:00 verzamelden we weer met z’n allen om gezamenlijk naar het restaurant te wandelen voor een driegangendiner. En aangezien het hotel zo centraal gelegen is op het gezellige Plaza Real, konden we hier te voet naar toe. Na een heerlijke maaltijd, was er nog gelegenheid om ergens een drankje te doen. Daarna was het tijd om terug naar het hotel te gaan voor de eerste nacht!

Zaterdag | De stad ontdekken

Na een uitgebreid ontbijt in het hotel was het tijd om samen de stad beter te leren kennen. En hoe kan dat nou beter dan op de fiets! Om 10:00 werd de groep in kleinere groepjes verdeeld en onder leiding van Nederlandse gidsen ging de groep op ontdekking. Hier waren zowel elektrische fietsen als standaard fietsen voor beschikbaar.

Na de fietstocht door de stad en het strand was het tijd voor een uitgebreide driegangenlunch. Na lunch werden we weer opgehaald met een bus om naar het bijzondere Park Guëll te gaan. Hier kon iedereen op eigen gelegenheid en tempo dit mooie park ontdekken. Uiteraard werd de groep ook weer opgehaald om vervolgens naar het hotel te worden gebracht. Twee deelnemers vertrokken na Park Guëll terug naar het vliegveld om naar huis te gaan en de andere deelnemers konden zich klaarmaken voor de avond!

Deze avond bestond uit een heerlijk diner en een Flamenco show! Vol bewondering is er gekeken naar de dansers en danseressen. Onder begeleiding van enkele gitaristen werd er een denderende show gegeven! Na afloop was er nog tijd voor een drankje of was er gelegenheid om nog te shoppen. Een geslaagde dag!

groepsreis barcelona

Zondag | De Sagrada Familia

De laatste dag is alweer aangebroken en dat betekent dat we na het ontbijt alvast uitchecken en de koffers in de bus zetten. Er staat nog één activiteit op het programma en wel een hele bekende, namelijk de Sagrada Familia. Wat een prachtige architectuur! De buitenkant is al zeer bijzonder, maar ook het interieur is verrassend mooi. We hebben er enorm van genoten! Onder leiding van twee Nederlandstalige gidsen hebben we, verdeeld in twee groepen, een rondleiding gehad.

Na dit bezoek is het alweer tijd om richting de luchthaven te gaan voor onze terugvlucht en zit de jubileumreis er weer op. We kijken terug op een zeer fijn weekend. Graag bedank ik de groep voor hun gezelligheid en ik kijk er naar uit om jullie weer te mogen begroeten!

Personeelsreis Barcelona

Ook op jubileumreis naar Barcelona?

Bij Pelikaan Groepsreizen regelen we jullie groepsreis van A tot Z met de leukste activiteiten om zowel de stad beter te leren kennen als de onderlinge banden van jullie team te versterken. Wil je ook eens met jouw personeel naar het veelzijdige Barcelona? Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en maken een passend voorstel voor jouw reisgezelschap!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera