4 minuten

Medisol ging ‘op workation’ naar Malta

Ze nemen je mee in hun verhaal

Een workation naar Malta is een geweldige manier om werk en plezier te combineren terwijl je geniet van de prachtige mediterrane omgeving. Medisol – dé merkonafhankelijke AED-leverancier – is met heel het bedrijf naar Malta geweest voor een workation. In deze blog vertellen ze hun ervaring.

Genieten in Malta

“De reis naar Malta was een perfecte combinatie tussen culturele bezigheden, lekker eten en drinken én werkgerelateerde activiteiten. De afwisseling in het programma was superfijn en de verschillende gidsen hebben ons alles over Malta verteld. Ook had het team van Pelikaan Groepsreizen genoeg relaxmomenten ingebouwd in het programma. En dat was met het Maltese zonnetje (zo begin februari) volop genieten.”

Medisol naar Malta | Pelikaan Groepsreizen

Originele vervoersmiddelen en overheerlijk eten

“De reis was erg leuk samengesteld. Vooral de verschillende vervoersmiddelen waar we gebruik van hebben gemaakt, waren erg origineel. Zo hebben we op één dag op een speedboot gezeten naar het eiland Gozo (het zusje van Malta), hebben we in een tuk-tuk het eiland verkend én zijn we door middel van een Engelse oldtimer naar Mdina gebracht. Hoe gaaf is dat? De tocht met de speedboot was voor sommige collega’s een beetje spannend, maar gelukkig had de meerderheid vooral veel plezier!”

Medisol naar Malta | Pelikaan Groepsreizen

“Ook het eten en drinken was perfect geregeld. Door het goede contact met de restaurants, was er altijd een goed alternatief voor de mensen met een allergie.”

Medisol naar Malta | Pelikaan Groepsreizen
Dé hoogtepunten voor Medisol

  • De tocht met de Dghajsa’s (traditionele Maltese boten) naar Vittoriosa viel bij veel collega’s goed in de smaak. De eindbestemming was een restaurant bij de haven waar een uitgebreide lunch op ons stond te wachten.
  • Door middel van speelkaarten werden de zitplaatsen voor de lunch of het diner bepaald, zodat je iedere keer met andere collega’s aan tafel zat. Op deze manier leerde we elkaar nog beter kennen. Erg goed voor de teambuilding!
  • Tijdens de relaxmomenten namen sommige collega’s een verfrissende duik in zee.
  • Toen de grote deuren naar de Mdina (een ommuurde stad) voor ons openden, werd er een privé klassiek concert voor ons gegeven. Dat was een heel speciaal moment!
  • De weekmarkt in Marsaxlokk, die we op de laatste dag bezochten, was een mooie afsluiter. Uiteraard stond er weer een heerlijke lunch voor ons klaar. Ditmaal met een quiz georganiseerd door onze collega’s. Het was superleuk om je collega’s ook op deze manier beter te leren kennen én je kennis over werkinhoudelijke zaken te testen en/of uit te breiden!

Medisol naar Malta | Pelikaan Groepsreizen

Wat vond Medisol van Pelikaan Groepsreizen?

“Pelikaan Groepsreizen is een fijne partner om mee samen te werken. Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld! Wanneer we vragen hadden, kwam er altijd snel een reactie vanuit het team van Pelikaan Groepsreizen. Al met al een zeer geslaagde workation!”

Een workation naar Malta: iets voor jullie?

Malta is een geweldige bestemming voor een groepsreis met het personeel. Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden die geschikt zijn voor groepen, variërend van historische trekpleisters tot prachtige stranden en watersportactiviteiten. Wil je een groepsreis naar Malta organiseren? Neem contact op met het team van Pelikaan Groepsreizen!

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha