3 minuten

Kennismakingsreis Disneyland® Paris 2019

Regelmatig organiseert Pelikaan Groepsreizen een kennismakingsreis. Tijdens de reis maken onze klanten kennis met Pelikaan Groepsreizen en met elkaar.
Als Preferred Partner van Disneyland Paris reizen we dit keer af naar “een wereld waar magie tot leven komt”. Het wordt een reis om nooit te vergeten!

Disneyland reis

Met de trein naar Parijs!

We hebben de knoop doorgehakt: we gaan met de trein! Collega’s Aline en Manon staan vol enthousiasme onze gasten op te wachten bij de toegangspoortjes van de Thalys voor de check-in. Tijdens de rit genieten we van een lekker hapje en een drankje. We zijn onderweg!

Disneyland reis

Bij aankomst staat er een bus op ons te wachten voor de rit naar Hotel Cheyenne. Wat een luxe! Iedereen heeft even de tijd om even bij te komen van de reis in zijn of haar eigen kamer voordat de borrel begint. De borrel vindt plaats op een plek waar iedereen normaal alleen van droomt, in het Disneyland hotel met het beste uitzicht wat je maar kunt bedenken. Onder het genot van een hapje en drankje kletsen we wat en leren we elkaar kennen. Ook hebben we vandaag een jarige in ons midden en we zetten haar in het zonnetje met en klein presentje.

De Ultimate Fastpass

De dag begint goed met een heerlijk ontbijt in het hotel. Gezamenlijk wandelen we naar het Newport Bayclub hotel. In het Convention Centre staat een presentatie op ons te wachten. Ook vandaag is er een jarige en ook zij krijgt van ons een cadeautje. De presentatie staat in het teken van een kennismaking met Pelikaan Groepsreizen en de Magische Wereld van Disneyland Paris. Stiekem kunnen we niet wachten, want na de presentatie krijgen we een Ultimate Fastpass. Ideaal! Zo hoeven we niet in de lange wachtrijen te staan voor de attracties. We hebben een paar vrije uurtjes om rond te kijken in de parken en zien elkaar weer tijdens de Wild West show.

Disneyland reis

Buffalo Bill’s Wild West Show

Voor de geïnteresseerden staat er een show gepland: de Buffalo Bill’s Wild West Show. Uiteraard met Mickey Mouse en zijn vriendjes om het spektakel samen met ons aan te moedigen. We verzamelen bij de ingang van de show in The Village en kijken met open mond naar de spannende pistoolgevechten en adembenemende stunts. Tijdens de show hebben we genoten van een lekker Tex-Mex diner.

Een “VIP-momentje”

Gezamenlijk sluiten we de avond af bij Illuminations: een sprankelende avondshow bij het kasteel. Het vuurwerk zet de hemel in vuur en vlam en we krijgen kippenvel van de spectaculaire licht- en watershows. Het mooiste van alles: we hebben gereserveerde plaatsen vooraan het kasteel. Een beter uitzicht kunnen we ons niet wensen!

Disneyland reis

Tijd voor een zondags ontbijtje

De laatste dag is aangebroken. Na wederom een lekker ontbijt kunnen we nog even genieten van de magische Disney parken. We lunchen gezamenlijk bij Des Stars in Disney Studios en struinen nog wat rond in de parken. Het zit erop! De trein brengt ons terug naar Rotterdam, en we kijken terug op een geslaagde reis! De deelnemers gaan naar huis met nieuwe ervaringen, nieuwe contacten en volop reisinspiratie voor een toekomstige reis!

Disneyland reis

Past Disneyland® Paris bij jullie?

Wil je ook eens met het personeel of met de vereniging naar Disneyland Paris? Omdat wij Preferred Partner zijn, zijn er bij ons tal van mogelijkheden! Vraag een reisvoorstel aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en maken een passend voorstel voor jouw reisgezelschap.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha