2 minuten

Installatiebedrijf Van den Goorbergh in Brugge

Een kort, krachtig maar positief verhaal van Installatiebedrijf Van den Goorbergh. Ze hebben mogen genieten van het bourgondische Brugge.

“Op vrijdagochtend vertrokken we vroeg naar Brugge vanaf de markt in Prinsenbeek. De buschauffeur stond ons netjes op te wachten en was klaar om te vertrekken! De bus was geheel verzorgd met een toilet en met drankjes aan boord. We hadden er zin in en de reis kon beginnen!”

Brugge personeelsreis

“Aangekomen in Brugge heeft de buschauffeur ons zo dicht mogelijk bij ons hotel afgezet zodat we niet hoefden te sjouwen met onze koffers. Hij is speciaal voor ons een heel stuk de stad ingereden. Dat is pas service! Het hotel was centraal gelegen in de stad, had verrassend goede kamers en een uitgebreid ontbijt.”

“Een activiteit die niet mag ontbreken als je op stedentrip bent in Brugge is een mooi rondvaart door de authentieke grachtjes van Brugge. Het was er heerlijk weer voor en we hebben genoten van een ontspannen boottochtje langs de meest mooie plekjes.”

Peroneelsreis Brugge

“Het avondeten was verzorgd bij Huisbrouwerij De Halve Maan. In de brouwerij worden de bieren Straffe Hendrik en Brugse Zot gebrouwen. Dit maakte de plek extra bijzonder. Het was een avondvullend programma en we hebben het enorm naar ons zin gehad.”

“De volgende dag bracht de buschauffeur ons weer veilig terug naar Prinsenbeek. Het was uitje om met een brede glimlach op terug te kijken.”

Willen jullie ook met een geweldige buschauffeur naar Brugge of een andere fantastische bestemming? Dat kan! Wij organiseren voor jullie een groepsreis op maat, afgestemd op jullie wensen! Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha