5 minuten

De Bruin Architecten ging 3 dagen naar Sevilla

Op donderdag 16 maart begon het langverwachte avontuur voor de Bruin Architecten. Ze gingen met heel de groep naar de prachtige en bourgondische Spaanse stad Sevilla! Ze vertellen hun verhaal, programma en hun ervaring met Pelikaan Groepsreizen.

Dag 1: We zijn er klaar voor!

Maandenlang hadden we voorpret voor deze reis. We hadden er zo’n zin in! Vol energie vertrokken we naar Eindhoven airport om vervolgens naar de Spaanse stad Sevilla te vliegen. Eenmaal aangekomen werden we hartelijk verwelkomd door onze persoonlijke gids, Giel. Hij is een expert in de stad en de cultuur en neemt ons de komende dagen mee naar alle bezienswaardigheden.

Hoewel er een kleine vertraging was vanwege een vergeten paspoort en een verdwaalde koffer, was alles binnen een uur opgelost en kon de groep op weg naar ons prachtige hotel in het hart van de stad, het Hotel Gran Melia Colon. Na een heerlijk diner in het nabijgelegen restaurant Baco Cuna, bracht de groep de rest van de avond door met een gezellig drankje in de hotellobby.

De Bruin Architecten - 3 dagen Sevilla

Dag 2: We ontdekken het prachtige Sevilla met een gids

De volgende dag begon met een uitgebreid ontbijt in het hotel, gevolgd door een tour door de stad op kickscooters. Het weer was prachtig en we genoten van de omgeving en van de bezienswaardigheden van de stad. Later die dag maakten we een busrit om de architectonische hoogstandjes van de stad te bewonderen. We sloten de dag af met een Flamencovoorstelling en een heerlijk diner in restaurant Casa Manolo Leon.

De Bruin Architecten - 3 dagen Sevilla

Dag 3: De laatste uurtjes

Op zaterdag gingen we vroeg uit de veren voor het ontbijt en om de rest van hun programma te vervolgen. We bezochten de Kathedraal van Sevilla en Alcazar en sloten af met een heerlijke lunch bij restaurant Casa Carmen. Daarna was het tijd om terug te keren naar het hotel, onze koffers te pakken en afscheid te nemen van de prachtige stad.

We keerden moe maar voldaan terug naar Nederland en waren overweldigd door alle prachtige bezienswaardigheden, het heerlijke eten en de leuke activiteiten. We zijn allemaal superdankbaar voor de goede organisatie van Pellikaan Groepsreizen en zijn vastbesloten om in de toekomst weer met hen te reizen. Deze reis zal voor altijd in onze herinneringen blijven als één van de meest onvergetelijke ervaringen die we ooit hebben gehad.

De Bruin Architecten - 3 dagen Sevilla

Is Sevilla iets voor jullie?

Ben je verkocht en wil je samen met het bedrijf naar het prachtige Spaanse Sevilla? Vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan. Ons team stelt een passende reis voor je samen.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha