3 minuten

Against Cancer in Movie Park Germany en Phantasialand

Van 13 tot en met 16 oktober zijn Eelco en Ruud mee op reisbegeleiding geweest met Against Cancer naar Movie Park Germany én naar Phantasialand. Een bijzonder weekend en één om nooit meer te vergeten. Eelco en Ruud vertellen hun verhaal.

De dag van vertrek

Op donderdagochtend – de dag van vertrek – moesten we vroeg uit de veren voor het vertrek richting Babberich. Daar hadden we een lekkere lunch en maakten we kennis met de groep. De energie zat er gelijk goed in en na wat goed belegde broodjes, pakten we onze spullen en reden we richting Van der Valk Hotel Gladbeck in Duitsland. We checkten op ons gemak in en maakten ons klaar voor een diner in het hotel en wat leuk entertainment van Michael de clown. Tijd om naar bed te gaan! Want de volgende dag staat er een leuk programma op de planning.

Movie Park Germany

Op naar Movie Park Germany! De hele groep had zin om op pad te gaan. Het weer was wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken. Wanneer we om ons heen keken, zagen we gelukkige gezinnen en blije kinderen die volop aan het genieten waren. Na een vermoeiende, maar toffe dag gingen we terug naar het hotel waar een heerlijk buffet op ons wachtte. In de avond werd het zelfs nog een beetje spannend! Want sommigen brachten nog een bezoek aan het Halloween Horror Festival in het park.

Moviepark Germany & Phantasialand | Pelikaan Groepsreizen

Phantasialand

Zaterdagochtend moest iedereen weer vroeg uit de veren, want we gingen richting Phantasialand. Een leuke dag stond voor de boeg en de meeste kinderen konden niet wachten tot we in het park gearriveerd waren. Het weer was een stuk beter dan de dag ervoor; we hebben een prachtige dag gehad. Bij aankomst voorziet het personeel van Phantasialand iedereen van een fast pas, zodat niemand in de wachtrij hoefde te gaan staan. Na een leuke dag hebben we in de avond nog een loterij in het hotel. En raad eens: ieder kind heeft een prijs gewonnen!

Nog even knuffelen

Op zondagochtend was het alweer tijd om uit te checken. In de ochtend werden de kinderen nog verrast door twee PAW patrol figuren vanuit Moviepark. Vele knuffels en ontelbare foto’s later was het toch écht tijd om naar huis te gaan. We stopten nog even in Babberich voor een lunch, maakten een gezamenlijke groepsfoto en gingen allemaal weer richting huis.

Het was prachtig om al die glimlachende koppies te zien. Van zowel de ouders als van de kinderen. Na vier dagen voelt deze groep als één familie. Een reis om nooit meer te vergeten.

Moviepark Germany & Phantasialand | Pelikaan Groepsreizen

Iets voor jullie?

Willen jullie er met een groep even tussenuit? Wij organiseren groepsreizen op maat! Vertel ons je wens, wij regelen de rest. Neem rechtstreeks contact op of vraag een gratis reisvoorstel aan.

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha