Personeelsreis Dublin

Met collega's de pub in

Bedrijfsuitje Dublin

Dublin is de perfecte bestemming om na een dagje sightseeing in een pub neer te strijken en te proeven van alle heerlijke whiskeys en ales. Spraakwater dat de tongen doet rollen en dat levert gezellige gesprekken op met je collega’s. Zo leer je ze ook eens op een andere manier kennen. Daarom is Dublin een uitstekende personeelsreis bestemming, want als je eenmaal samen met je collega’s gedronken hebt in een pub in Dublin kan het teamverband niet meer stuk.

Dáárom een personeelsreis naar Dublin

  • Ongekend veel gezellige pubs
  • Op slechts een uurtje vliegen
  • Overal steengoede (live) muziek

Mogelijkheden

  • Proef whiskey in de Old Jameson Distillery
  • Bezoek een échte storehouse in Kilmainham
  • Speel de populairste sport van Ierland: Gaelic Games
  • De Viking Splash tour aan land en op het water

Dublin: een stad vol vertier

Dublin is een stad waar twee dingen enorm geliefd zijn en dat zijn eten en drinken. Tussen alle activiteiten door zullen de smaakpapillen dan ook in de watten gelegd worden.  Proef bijvoorbeeld de Irish stew. Deze Ierse stoofpot is rijk gevuld met veelal lams-, schapen-, of rundvlees, aardappelen, ui, wortels en peterselie. Waar ieder restaurant een eigen touch geeft. Wil je toch liever iets anders proberen? Ga dan voor de Ierse black pudding (bloedworst) of de populaire fish & chips. Het eten wegspoelen doe je uiteraard met een slok Jameson of Guinnes. Eerst moet er natuurlijk eetlust opgewekt worden. Dit doen we aan de hand van enkele leuke activiteiten:

Stadswandeling door Dublin

De stadswandeling begint op de hoofdstraat van Dublin; O’Connel street. Tijdens deze wandeling ontdekken jullie samen met een Engelstalige gids niet alleen de hoogtepunten van de stad, maar ook bijzondere, maar onbekende plekjes. Voor de liefhebbers kan er ook een U2 wandeling worden geboekt! De straten van Dublin zijn gevuld met geschiedenis en verhalen over deze band.

Teambuilding met GO Quest

Een spannend spel met 28 unieke spelkamers en 4 verschillende thema’s volledig in het teken van real-life avonturen. Om het spel GO Quest succesvol te voltooien is goed samenwerken een absolute must. Kunnen jullie het aan?

Old Jameson Distillery

In Dublin staat de distilleerderij achter de befaamde Jameson Whiskey. Namelijk de Old Jameson Distillery. Een van de beroemdste distilleerderijen ter wereld. Tijdens een tour ontdekken jullie de legende achter deze populaire whiskey.  Verder verdiepen jullie je in de historie van whiskey en leren jullie meer over het eigenzinnige karakter van de Jameson Whiskey. Uiteraard is het mogelijk om dit bekende drankje te proeven!

Guiness storehouse

Het populairste biertje van Ierland is natuurlijk Guinness. In de brouwerij in de wijk Kilmainham is waar het allemaal begon. Tijdens een bezoek aan het Guinness Storehouse ontdekken jullie de brouwerij, de nationale trots en leren we meer over de productie van het bier en het merk. Een fascinerende tentoonstelling met woorden, muziek, afbeeldingen, geluid en geur laten jullie kennis maken met het verhaal van Guinness.

Het vertier komt nog lang niet ten einde

Dit waren slechts een enkele van de mogelijkheden van een personeelsreis naar Dublin. Er is nog veel meer mogelijk. Daarom bieden we een programma op maat aan op basis van jullie wensen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

 

 

Reisvoorstel aanvragen