Optreden

Locaties die tot de verbeelding spreken

Reisvoorstel aanvragen

Pak jullie moment

Had je dát ooit gedacht? Dat jullie ooit nog eens op zouden treden op zo’n fenomenale locatie? De akoestiek was feilloos, de show zinderend en het publiek in extase. Het kan geregeld worden! Waar gaan jullie schitteren? Wij tippen vast een paar locaties die geschikt zouden kunnen zijn om met jullie groep een onvergetelijk optreden te geven:

Wat klanten over ons zeggen:
  • "Wederom een super weekend weg dankzij de goede zorgen van Pelikaan Reizen. Onze 3-daagse trip naar Barcelona was tot in de puntjes geregeld!"
  • Tijdens onze concertreis hebben wij gezongen in de Berliner Dom, Marienkirche en Gedächteniskirche. Grote complimenten voor het team van Pelikaan Reizen voor weer een onvergetelijke reis.
  • Onze jubileumreis was in één woord … Grandioos. Het programma was zeer geslaagd met o.a. het fietsen i.c.m. tapas hapjes en een heerlijke lunch op het dakterras.
  • Vanaf de eerste gesprekken en afspraken tot aan de laatste handdruk na de reis. Alles was met veel passie, medeleven en meedenken geregeld! Dit was een personeelsreis om nooit te vergeten!
  • We zijn weer heelhuids terug van het Oktoberfest in München. Was een fantastische reis, veel gelachen en veel gezien. Nogmaals bedankt voor de organisatie.