4 minuten

HoffmanDME Techniek op jubileumreis naar Dublin

Dat we bij Pelikaan Groepsreizen personeelsreizen verzorgen in alle soorten en maten bewijzen we met deze bijzondere jubileumreis. Maar liefst 175 werknemers van HoffmanDME Techniek reisden begin juni naar het Ierse Dublin voor hun 12,5 jarig bestaan. Zowel collega’s Ruud als Eelco en Margo reisde samen met de groep mee om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes liep. Margo vertelt je graag meer over de jubileumreis in Dublin!

Dag 1 | Op naar Dublin

Het is zo ver! Na weken aan voorbereiding en natuurlijk het uitkijken gaat de jubileumreis van HoffmanDME Techniek naar Dublin van start. Doordat we met zo’n groot aantal reizen, wordt de groep verdeeld over maar liefst (3!!) vluchten die allemaal in de namiddag of begin avond vertrekken vanaf Amsterdam. Na een relatief korte vlucht kwam iedereen achter elkaar aan op het vliegveld in Dublin en stonden de verschillende transfers te wachten om alle deelnemers naar het hotel te brengen voor de incheck bij het hotel. Eenmaal weer met elkaar herenigd was het tijd voor een gezamenlijk diner in het hotel en de eerste nacht in Dublin!

Reisverslag Dublin

Dag 2 | De Ierse stad en cultuur ontdekken

Om alle activiteiten van de jubileumreis in Dublin op de eerste dag in goede banen te leiden, maken we gebruik van een wisselprogramma. Door de groep op te splitsen in drie kleinere groepen en vervolgens te rouleren, kan iedereen dezelfde activiteiten doen en is alles een stuk overzichtelijker.

Zo staan er drie verschillende activiteiten gepland voor deze dag. De eerste activiteit is een stadswandeling met een gids langs alle hoogtepunten van Dublin. Op deze manier leren alle collega’s de stad gelijk een stukje beter kennen. De tweede activiteit was een rondleiding door de Saint Patrick’s Cathedral. En denk je aan Dublin, dan denk je aan whiskey, toch? Een bezoek aan het Irish Whiskey museum mag daarom natuurlijk niet ontbreken! Na een uitgebreide rondleiding met uitleg over de historie van whiskey, moest er natuurlijk ook geproefd worden. Verder kreeg de groep de ruimte om op eigen houtje de omgeving te verkennen.

Om de dag af te sluiten, stond er ook voor deze avond weer een diner gepland en dit keer wel op een hele bijzondere plek, namelijk bij Urban Brewing. We dineerden in een grote ondergrondse zaal verdeeld in kleinere ruimtes. Het driegangenmenu zat super goed in elkaar en iedereen genoot van het heerlijke eten.

Reisverslag Dublin

Dag 3 | Een vol programma

Ook deze dag staat er weer een vol programma op de planning! Net zoals gister wordt de groep gesplitst, deze keer in twee groepen met eenzelfde programma, maar in een andere volgorde.

Een bezoek aan de Guinness brouwerij mag zeker niet ontbreken tijdens een personeelsreis naar Dublin. De meeste deelnemers hadden inmiddels eerder deze dagen al een Guinness biertje geproefd. Maar nu kreeg iedereen de gelegenheid om zelf door de brouwerij te wandelen en alle informatie en leuke weetjes over het bekende bier te leren kennen. Natuurlijk was er ook tijd om zo’n lekker biertje te proeven, met een geweldig uitzicht over de stad.

Reisverslag Dublin

Voor de lunch stapten we met z’n allen weer in de bus om dit keer naar een plek nét buiten de stad te rijden. Er stond namelijk een uitgebreide lunch in een kasteel op ons te wachten! Hier genoten we van een BBQ lunch buffet, waar iedereen heerlijk heeft gegeten. Na de lunch was de mogelijkheid om samen met de gidsen een wandeling te maken naar Killney Hill, een prachtig punt met uitzicht over de zee. De helft van de groep heeft hiervan gebruik gemaakt, een deel genoot van het zonnetje op het terras en een paar deelnemers gingen de strijd met elkaar aan op de padelbanen die bij het kasteel liggen.

Nadat iedereen had gegeten en genoten van wat vrije tijd, was het tijd om het programma te vervolgen. We gingen namelijk naar de Windmill lane studio’s, dit zijn studio’s waar de grootste artiesten van de wereld hun albums opnemen. Aan de groep de eer om zelf een nummer op te nemen. De groep waar ik bij was, besloot om een eigen versie van het nummer ‘We Are Family’ te schrijven en deze vervolgens in de studio op te nemen. Hoe bijzonder!

Tijd voor een Irish night! Onder het genot van Ierse muziek werd er gegeten en volop gedanst. Een feestje om dit toffe personeelsweekend af te sluiten.

Reisverslag Dublin

Dag 4 | Tijd om te gaan

Na een avond vol gezelligheid is het weer tijd om de koffers in te pakken en huiswaarts te keren. Wat een mooie reis is dit geweest met een uitgebreid programma. Tot hopelijk een volgende keer!

Ook met Pelikaan Groepsreizen op jubileumreis naar Dublin?

Door onze jarenlange ervaring weten we jouw gewenste reis tot een succes te maken! We zorgen ervoor dat het programma is gevuld met jouw specifieke wensen, zo is elke reis op maat gemaakt en uniek. Maar ook op bestemming staan we voor je klaar! Door gebruik te maken van reisbegeleiding ontzorgen we jou op locatie en kan iedereen genieten van een welverdiende personeelsreis. Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera