2 minuten

Wij zijn Preferred Partner van Disneyland® Paris!

We zijn er hartstikke blij mee en vertellen het graag aan iedereen: Pelikaan Groepsreizen is Preferred Partner van Disneyland® Paris! Maar wat houdt dat Preferred Partnership eigenlijk in? En belangrijker nog: wat heb jíj eraan als je met jouw groep naar Disneyland® Paris wilt?

Pelikaan Groepsreizen werkt al decennialang samen met Disneyland Paris, maar Preferred Partner zijn we sinds 2005. Dit betekent dat wij als groepsreizen aanbieder intensief samenwerken met Disneyland® Paris. Best bijzonder, want maar weinig organisaties mogen deze ‘stempel’ dragen. Als jij met jouw groep op reis wilt, ben je bij ons dus aan het juiste adres.

disney reizen

Als Preferred Partner kunnen wij het beamen: in Disney is het altijd één groot feest

Continu in ontwikkeling voor jullie

Preferred Partner zijn is één ding. Maar om Preferred Partner te blijven, moeten we continu onze Disney kennis up-to-date houden en vol enthousiasme alle ontwikkelingen van het resort blijven volgen. Denk aan nieuwe attracties, bijzondere thema’s of interessante acties die er zijn. Gelukkig zijn wij daar niet vies van. Integendeel: dag in dag uit volgen we Disneyland Paris op de voet en maken we mensen blij met de leukste reizen naar deze magische wereld. Daarover gesproken…

Échte experts die alles weten

Reizen aanbieden naar Disneyland Paris is niet zomaar iets wat we er eventjes bij doen. Er zitten doorgewinterde experts en specialisten in ons team met een enorme kennis van het product. Wist je dat we zelf vaak ook in Disney te vinden zijn? In februari 2019 zijn we met het hele team uitgenodigd door onze vaste contactpersonen bij Disneyland Paris! We mochten daar proeven van het sprookje en werden bijgespijkerd met alle (nieuwe) locaties en mogelijkheden. Dat betekent dat wij nu nóg meer weten van alle mooie mogelijkheden voor jouw groep waar wij je bij kunnen helpen. Lees in dit artikel wat we er hebben gedaan!

Disney groepsreis

Zelf zijn we ook regelmatig in Disneyland te vinden, op zoek naar nieuw avontuur!

De scherpste prijzen en volledig maatwerk

Pelikaan Groepsreizen heeft een speciaal groepscontract met Disneyland Paris. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijzen bieden als je in één van de Disney Hotels of Disney Nature Resorts wenst te verblijven. Welke dat zijn?

Disney Hotels:

  • Disneyland® Hotel
  • Disney’s Hotel New York (vanaf 2020)
  • Disney’s Newport Bay Club
  • Disney’s Sequoia Lodge
  • Disney’s Hotel Cheyenne
  • Disney’s Hotel Santa Fe

Disney Nature Resorts:

  • Disney’s Davy Crockett Ranch
  • Village Nature

Willen jullie niet in een Disney Hotel of Disney Nature Resort verblijven? Geen probleem! Onze scherpe prijzen gelden ook voor losse groepstoegangstickets.

disney reizen

Jong en oud kan zijn fantasie de vrije loop laten op deze magische bestemming!

Alles voor jouw groep

We kijken graag met je mee welke arrangement het beste past bij de groep, bij het soort reis dat je wilt maken en bij de data die je misschien al in gedachten hebt. Ook handig: als Preferred Partner van Disneyland Paris kunnen wij een optie voor jouw groep korter voor vertrek aanhouden dan gewoonlijk. Nog meer redenen om naar Disneyland te gaan, lees je in dit artikel!

Disney? Doen!
Klinkt een reis naar Disneyland Paris jou als muziek in de oren? Als teamuitje om je personeel te bedanken, om je jubileum te vieren of gewoon, omdat je er zin in hebt? Het kan! Vraag hier geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan op maat voor jouw groep vanaf 12 personen.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia