3 minuten

Wat te doen bij: 10 jarig bestaan bedrijf

Hiep, hiep, hoera! Jullie 10-jarige bedrijfsjubileum staat voor de deur. Nog geen concrete ideeën over hoe jullie dit speciale feestje moeten inrichten? Geen zorgen, Pelikaan Groepsreizen weet daar wel raad mee! Wij staan te popelen om jullie te inspireren met unieke ideeën, volledig afgestemd op de wensen van jullie organisatie. Om je al een klein beetje te enthousiasmeren, geven we graag een aantal voorbeelden van reizen die volledig in het teken staan van het vieren van een jubileum. Zien jullie jezelf al met het vliegtuig vertrekken naar een van de volgende bestemmingen?

10 jarig jubileum bedrijf: stedentrip

Waarschijnlijk komt het niet als een verassing, maar dit type reis is nog steeds groot favoriet bij velen: de stedentrip! En nee, dit is niet zomaar een kijkje nemen in een stad naar keuze… De 10 jarig jubileum bedrijf stedentrip wordt volledig afgestemd op jullie ideeën! Het wordt gegarandeerd een gezellig weekend (of langer) dat geheel in het teken staat van gezelligheid en samen stilstaan bij deze bijzondere mijlpaal. Gaan jullie voor zon, voor cultuur, of toch voor gastronomie? Het aanbod van Pelikaan Groepsreizen is enorm én wordt volledig op maat aangeboden. Natuurlijk helpen wij jullie graag met het kiezen van een unieke bestemming. Met onze rijke bestemmingskennis geven we je ideeën voor jullie 10 jarige bestaan én vinden we samen een stad die bij jullie past. Nog geen voorkeur? Wellicht spreken een van de volgende steden jullie wel aan!

Valencia – binnen Europa

Natuurlijk begrijpen wij dat het lastig is om een stedentrip te verzorgen die volledig in de smaak gaat vallen bij alle leeftijdscategorieën binnen jullie organisatie. Een stad moet daarom verrassend veelzijdig zijn. Het liefste willen jullie cultuur, zon, zee en strand inéén. En waar vinden we dit beter dan in het altijd bruisende Valencia?! Maken jullie een fietstocht langs de hoogtepunten van de stad, of cruisen we gezamenlijk met een luxe catamaran over het water? Na al die inspanningen moet er natuurlijk ook goed worden gegeten. Een spectaculaire flamenco show onder het genot van tapas en een heerlijk Spaans wijntje zal jullie (muzikale) honger zeker stillen! Op de warmere dagen relaxen jullie met een cocktail in de hand in een hippe strandtent. Zien jullie jezelf al vertoeven onder de Spaanse zon voor jullie 10 jarige jubileum?

Daar mag op geproost worden: 10 jaar bestaan bedrijf

Split – binnen Europa

Zijn jullie een bedrijf dat zich wel kan vinden in een beetje actie en avontuur? Dan stellen wij jullie graag voor aan een unieke bestemming in Kroatië: Split! Zijn jullie wel te paaien voor een echte adrenaline boost? Dan is Split dé perfecte uitvalsbasis voor jullie 10-jarige jubileum. Ga bijvoorbeeld raften in de fantastische omgeving nabij Split, op de Cetina rivier. Gaat de voorkeur toch uit naar een activiteit met iets meer spanning? Wij brengen jullie naar een verlaten dorp, waar jullie vervolgens een onvergetelijk potje paintball gaan spelen. Voor de echte actievelingen onder ons, is er ook nog die mountainbiketocht van maar liefst 20 kilometer! Kortom: het veelzijdige Split zal jullie zeker niet teleurstellen.

Perfect voor jullie 10 jarige jubileum: Split!

Combinatie Bilbao en San Sebastián – binnen Europa

Bezoek niet één, maar twee steden tijdens jullie 10-jarige jubileumreis! Deze bestemmingen zijn nu compleet in opkomst: het prachtige Bilbao in combinatie met San Sebastián. Jullie beginnen je jubileumreis in Bilbao, een stad waar kunst, cultuur en gastronomie hand in hand gaan. De museumliefhebbers onder ons, brengen natuurlijk een bezoek aan het indrukwekkende Guggenheim-museum. In de avond gaan jullie gezamenlijk naar een gezellige pintxos-bar en worden jullie verrast door echte Spaanse specialiteiten. Na een goede nachtrust in jullie knusse hotel in het centrum van Bilbao, vertrekken jullie de volgende dag richting San Sebastián. Eenmaal aangekomen in San Sebastián genieten jullie eerst van één van de mooiste stranden van Europa. De rest van de dag hebben jullie de tijd om rustig te winkelen en alles van de stad te ontdekken. Boeken jullie een extra nacht in San Sebastián of ga je toch terug naar Bilbao? Alles is mogelijk!

10 jarig bestaan bedrijf? Ga pintxos eten in Baskenland!

Marrakech – buiten Europa

Toch liever een jubileumreis buiten Europa? Wat dachten jullie van het kleurrijke Marrakech? Na slechts 3,5 uur vliegen waan je jezelf in een compleet andere wereld. Je prikkelt de zintuigen door een overvloed aan geuren en kleuren. Struin rond in de gezellige souks, volg een Marokkaanse kookles, of maak een ritje op een kameel! Ga lunchen op een knus dakterras en laat je verbazen door het indrukwekkende uitzicht over het Atlasgebergte. Wanneer de avond valt overnachten jullie natuurlijk in een authentieke Riad, die verborgen ligt in een van de talloze smalle straatjes van Marrakech. Wanneer je door de grote Arabische gevel de Riad betreedt, wanen jullie jezelf in een klein paradijsje van rust. De zoete geur van Marokkaanse thee en lekkernijen komen jullie tegemoet. Maar wacht… dan is daar ook nog die geweldige overnachting in de woestijn. Dat mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een bezoek aan Marokko. Beleven jullie het 10-jarige jubileum in de authentieke Duizend-en-een-nacht sferen? Lees hier het reisverslag van de groep die jullie voor ging!

10 jarig jubileum bedrijf in Marrakech vieren?

10 jaar bestaan bedrijf: samen op reis!

Viert jouw bedrijf binnenkort het bijzondere 10-jarige jubileum en wil je graag met z’n allen op reis om dit te vieren? Pelikaan Groepsreizen stuurt jullie op precies die reis die jullie wensen. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en ga voor die prachtige jubileumreis die het bedrijf verdient.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia