3 minuten

Villabouw Mattone B.V. in Rome

Villabouw Mattone B.V. heeft zich laten inspireren door Vitruvius. Dit is één van de grootmeesters uit de Romeinse tijd. Niet zo gek dus dat dit bedrijf gekozen heeft om met het personeel naar Rome te gaan. Door de vele historische bezienswaardigheden is dit voor deze bouwmeester een Walhalla om doorheen te fietsen en te wandelen. Met oog voor detail hebben de bouwmeesters schitterende foto’s gemaakt!

Personeelsreis Rome

Niks te klagen

“We hebben een ontzettend leuk weekend gehad en alles ging boven verwachting goed! Het hotel was netjes en schoon. De bedden lagen heerlijk en het was er niet gehorig! Ook het ontbijt was erg lekker. Daarnaast liet de zon zich ook geregeld zien. Het was er wel 25 graden. We hadden niks te klagen! ”

Personeelsreis Rome

De eerste indruk

“Op de dag van aankomst hadden we een fietstour gepland staan. Door op de fiets te stappen kregen we een mooie eerste indruk van Rome en zijn prachtige historische bezienswaardigheden.”

“Op dag 2 en 3 werden we bij de hand genomen door een lokale gids. Hij woonde al meer dan 40 jaar in de Italiaanse stad en kon ons dus heel veel extra’s vertellen! Op eigen gelegenheid zijn er een aantal gaan shoppen en hebben een paar deelnemers het Vaticaan bezocht. Erg indrukwekkend! ’s Avonds hebben we gegeten op een gezellig pleintje in de stad.”

Personeelsreis Rome

Een klein avontuur

“Toen we dachten dat het avontuur ten einde was, kwamen we erachter dat een van ons zijn paspoort was verloren in de transferbus. Uiteindelijk is dit allemaal netjes opgelost, al heeft hij wel zijn vlucht gemist. Gelukkig is hij met een latere vlucht veilig naar huis gevlogen”

Personeelsreis Rome

Is Rome iets voor jullie?

Ben je op zoek naar een mooie, culturele bestemming? Dan is wellicht Rome iets voor jullie! Vraag een reisvoorstel aan en ons team neemt binnen één werkdag contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje bij onze andere culturele bestemmingen.

 

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha