2 minuten

Transport Logistiek Nederland in Vilnius

Wil je een keer écht iets bijzonders? Denk dan eens aan Vilnius! Met een prachtige historische binnenstad, gezellige bars en imposante gebouwen biedt Vilnius alles voor een complete groepsreis. Transport Logistiek Nederland ging je voor en genoot samen van al het moois wat de stad te bieden heeft.

Personeelsreis

Genieten van de Litouwse keuken

“Wie denkt dat de Litouwse keuken saai is, heeft het mis. De gehele reis hebben we heerlijk gegeten! Litouwen kent veel sfeervolle restaurants en Pelikaan Groepsreizen heeft vooraf alle restaurants voor ons gereserveerd. Zo konden wij heerlijk en onbezorgd samen tafelen. Een avond hebben we wat chiquer gegeten en de andere avond waren we te gast in een modern restaurant. Hier konden we na afloop ook nog een drankje aan de bar drinken. Een geslaagde avond!”

Personeelsreis

Een idyllisch sprookje

“Tijdens onze reis hebben we veel van de stad mogen ontdekken en werden we telkens verrast door het veelzijdige centrum. Op de tweede dag was het tijd voor een uitstapje buiten de stad; een rondleiding met gids bij het kasteel van Trakai stond op het programma. De touringcar kwam ons bij het hotel ophalen en bracht ons binnen een klein uurtje naar het kasteel toe. Dit indrukwekkende bouwwerk is een van de hoogtepunten van Litouwen en zeker een bezoekje waard. Onze enthousiaste gids heeft alles over het kasteel en de omgeving verteld, echt een aanrader!”

Personeelsreis

Het einde van een leuke reis

“Helaas komt er na 4 dagen een einde aan de leuke reis. Omdat we vroeg vertrekken, kunnen we deze morgen niet meer in het hotel ontbijten. Gelukkig staat er een ontbijtbox bij de receptie voor ons klaar. Erg fijn, want zo hoeven we niet met lege maag naar Nederland. Na een vlucht van circa 2 uur komen we weer aan op Schiphol en blikken we terug op een fantastische reis!”

Het onontdekte Vilnius iets voor jullie?

Wil jij ook eens het onontdekte Vilnius bezoeken? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag alle ins en outs over deze verrassende bestemming. Ben je benieuwd naar andere reisverhalen? Neem dan hier eens een kijkje!

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha