2 minuten

ThuisIn ontdekt Berlijn

ThuisIn Franchise, een franchiseorganisatie met meer dan 45 wooninrichting winkels in Nederland, maakt ieder jaar een inspiratiereis naar een stad in Europa. Dit keer naar het veelzijdige Berlijn! Deze stad is de ultieme mix van historische gebouwen en moderne architectuur, waardoor je je ogen telkens weer uitkijkt. Nieuwsgierig naar hun personeelsreis? Lees gauw verder!

Personeelsreis Berlijn

Per fiets de stad verkennen 

“Op maandagochtend vlogen we binnen slechts 1,5 uur naar Berlijn en kon onze reis beginnen. Samen met Pelikaan Groepsreizen hebben wij het programma samengesteld waardoor wij zorgeloos konden genieten van al het moois wat Berlijn te bieden heeft. Tijdens ons bezoek aan Berlijn hebben we branche specifieke bedrijven bezocht, maar was er ook zeker ruimte voor leuke activiteiten. Op de eerste dag zijn we bijvoorbeeld per fiets de stad gaan verkennen en passeerden we alle culturele en zakelijke hoogtepunten van de stad. Uiteraard was er ook tijd voor een kopje koffie en een heerlijke lunch. In de avond genoten we van een fantastisch en uitgebreid diner. Kortom, een intensieve maar enorm inspirerende eerste dag!”

Personeelsreis Berlijn

Het aangename met het nuttige combineren

“De tweede dag hebben wij onder leiding van twee trendwatchers diverse winkels, conceptstores en flagshipstores bezocht. Voor alle deelnemers erg interessant en leerzaam! Na deze leerzame dag was het op de derde dag weer tijd voor wat actie. De trabant is een typisch Berlijns vervoersmiddel en een ritje hiermee mocht tijdens onze reis natuurlijk niet ontbreken. We mochten zelf met een originele 2-takt auto door de straten van voormalig Oost- én West-Berlijn rijden. Een te gekke ervaring! Helaas komt aan alles een eind en zo ook aan ons bezoek aan Berlijn. Het was een geslaagde reis: het aangename met het nuttige combineren, elkaar beter leren kennen en ondertussen genieten. Beter kan niet toch?!”

Personeelsreis Berlijn

Een groepsreis op maat

Is Berlijn de perfecte bestemming voor jouw groepsreis? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat voor jouw groep.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha