4 minuten

Wij ontdekken zelf Disneyland® Paris

Pelikaan Groepsreizen organiseert al jaren volledig verzorgde personeels- en groepsreizen naar Disneyland® Paris. Als Preferred Partner van Disneyland Paris zijn wij met het hele team uitgenodigd om verschillende rondleidingen en presentaties bij te wonen, zodat we keer op keer de beste groepsreizen naar Disneyland Paris kunnen blijven organiseren. In combinatie met een bezoek aan het resort is dat een uitnodiging die we natuurlijk niet kunnen afslaan!

Vroeg uit de veren

Op vrijdagochtend rinkelen onze wekkers vroeg en we weten: vandaag vertrekken we met team Pelikaan Groepsreizen naar Disneyland Paris! We laten ons niet uit het veld slaan door een laagje sneeuw dat eerder die nacht gevallen is, en rijden met drie auto’s richting Disneyland Paris. Na een gezamenlijk kopje koffie op een van de tussenstops glibberen we door naar onze eindbestemming.

Eerst even iets anders…

Parijs verschijnt op de borden en de eerste kriebels beginnen te komen. Dit wordt een topweekend! Als eerste op de planning staat een bezoek aan het gloednieuwe Village Nature Paris, dat op steenworp afstand van Disneyland Paris ligt. Dit park van Center Parcs is van alle gemakken voorzien met winkels, restaurants, mooie tuinen en een prachtig binnen- en buitenzwembad. Het is de perfecte uitvalsbasis om te ontspannen na een dagje Disneyland Paris. Reis jij het liefst met eigen vervoer? Dan is dit park ideaal! Je kunt vanuit hier je groepsreis naar de Disney® Parken ook nog eens prima combineren met een dagje cultuur snuiven in de straten van Parijs.

Disney groepsreis

Op naar Disneyland Paris!

Vanuit Village Nature Paris rijden we door naar toegangspoorten van Disneyland Paris. In het hotel ontmoeten wij, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, onze Disney collega’s uit Hoofddorp. Letterlijk en figuurlijk een warm welkom! We maken deze dag meteen van de gelegenheid gebruik om ook andere Disney collega’s te ontmoeten. Na zoveel intensief contact over de telefoon is het leuk om gezichten te zien bij de stemmen die je dagelijks hoort.

Disney groepsreis

Het eerste rondje attracties

Uiteraard hebben we ook nog wat tijd vrijgehouden om een bezoek te brengen aan de Disney Parken. We gillen de longen uit ons lijf in Star Wars Hyperspace Mountain en strijden tegen elkaar in Buzz Lightyear Laser Blast. Iedereen kijkt stiekem de hele dag uit naar de avondshow ‘Disney Illumination’, dus wanneer de avond valt, lopen we naar het imposante kasteel en genieten hier van een schitterende show. Terwijl het mooiste vuurwerk de lucht in wordt geschoten, worden al onze favoriete Disney films op het kasteel geprojecteerd.

Disney groepsreis

Surprise!

Moe maar voldaan verlaten we het Disneyland® Park en schuiven aan bij Planet Hollywood voor een welverdiende hamburger. Onze collega Ilja is inmiddels al 12,5 jaar werkzaam bij Pelikaan Groepsreizen en wordt met een speciaal dessert en vuurwerk flink in het zonnetje gezet. We proosten met z’n allen op Ilja en op een geslaagde eerste dag!

Zelf optreden in Disneyland Paris?

Na een goede nachtrust beginnen we onze dag met een verrukkelijk ontbijt. Wanneer alle magen gevuld zijn, leren we meer over Disneyland Paris door een korte presentatie en krijgen we een rondleiding langs alle Disney Hotels. Om deze ochtend bijzonder af te sluiten, wonen we een optreden van Disney Performing Arts bij. Reis jij met je muziekvereniging of koor naar Disneyland Paris? Dan krijg je bij Disney Performing Arts de unieke mogelijkheid om op te treden in het Disneyland Park. De professionele artiesten delen hier graag hun kennis met amateurkoren en muziekverenigingen. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Disney groepsreis

Door naar het Walt Disney Studios® Park!

Na deze leerzame en leuke ochtend wandelen we weer het Disneyland Park op en stuiten meteen op de parade die door de hoofdstraat trekt. De sfeer zit er goed in! Een bezoekje aan Disneyland Paris is natuurlijk niet compleet zonder een ritje in de Big Thunder Mountain en de vrolijke mini-cruise langs vele verschillende landen in ‘it’s a small world’, dus maken we daar ook nog even tijd voor voordat we naar het Walt Disney Studios Park gaan. We zijn hier aanwezig bij een indrukwekkende avondshow in Star Wars thema, waar we opnieuw onze ogen uitkijken!

Disney groepsreis

We hebben geluk deze avond, want we mogen aanwezig zijn bij een privatisering van het Walt Disney Studios Park. Het park is met zo’n privatisering afgehuurd en op de avond dat wij er zijn lopen er slechts 2.000 mensen door het park. Hierdoor zijn er nauwelijks wachtrijen bij de attracties, kom je op elke hoek van de straat wel een Disney figuur tegen en zijn er vele straatartiesten aanwezig. Deze unieke avond sluiten we af met een drankje aan de bar, waar Manon met haar naam meteen de aandacht van de Franse ober trekt. Manon werd binnen de kortste keren ‘Ma oui’!

Disney groepsreis

Zie jij zo’n privatisering ook wel zitten, maar is het afhuren van het hele park een beetje veel van het goede? Er zijn tal van mogelijkheden! Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de privatisering van een attractie. Wij kunnen je er alles over vertellen.

En als kers op de taart…

Aan alles komt een eind en zo ook aan ons bezoek aan Disneyland Paris. De laatste uurtjes worden optimaal benut door nog een extra rondje te maken in de favoriete attracties en als kers op de taart bekijken we gezamenlijk de nieuwe show met Mickey Mouse in de hoofdrol; Mickey and the Magician.

Met een heerlijke koffie in de hand lopen we naar de auto’s en rijden we met een berg aan herinneringen naar ons vertrouwde Zevenbergen. We zullen nog lang nagenieten van dit gezellige weekend met het hele Groepsreizen team!

Disney groepsreis

Groepsreis Disneyland® Paris

Heb jij wat te vieren en heb jij na het lezen van dit verslag ook wel zin in een groepsreisje naar een themapark, of ben je benieuwd naar welke andere mogelijkheden er zijn voor een reis of activiteit met jouw groep? We helpen je graag om het onvergetelijk te maken! Moet jij nog iemand overhalen voor een groepsreis naar Disneyland Paris? Deze 10 redenen helpen je vast op weg. Daarna kun je hier geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aanvragen.

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine